Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
29.11.2017 09:04 - МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА!
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 844 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                             СКАНДАЛНИТЕ ТАЙНИ НА ПРИВАТИЗАЦИЯТА





ВСИЧКИ ПРОТЕСТИ В БЪЛГАРИЯ СА ОРГАНИЗИРАНИ ОТ "УПЛАШЕНИ" ПОЛИТИЦИ
политици,които са се изложили при управлението си или все още не са забогатели достатъчно за да се фукат че са от Елита на милионерите. Колко милиончета има скрити от банките на Нинова? Защо протестите са политически и защо никой не обяснява на протестиращите граждани че зад този или онзи протест стоят мафиоти с дебели досиета?



Бившият вицепремиер и един от създателите на Съюза на демократичните сили (СДС) Димитър Луджев разбива на пух и прах ведрите уверения на Иван Костов как приватизацията, осъществена от неговото правителство, уж била съживила икономиката на България. В Канал 3 пред Наделина Анева той разкрива как са били ликвидирани 83% от приватизираните активи при голямата приватизация по време на правителството на Иван Костов. "Втората вълна седесари, които бяха при Костов, те изиграха основната роля в тези процеси за съсипване, ограбване и разрушаване на българската икономика. Там бяха и големите играчи, които забогатяха", казва проф. Луджев

"Депутатът от БСП Георги Свиленски много ясно посочи, че протестът в събота срещу кмета на София Йорданка Фандъкова бе организиран от неговата партия", каза народният представител от ГЕРБ Тома Биков по БНТ.

Има договори и фирмите имат задължения. Според депутата от партията на Бойко Борисов вероятно има грешки, но ГЕРБ си ги признават. "Ние не сме като БСП, която твърди, че партията е права дори когато не е", каза още Биков. По отношение на лидерската среща за ревизия на прехода и сделките по приватитацията, предложена от председателя на БСП Корнелия Нинова, Биков посочи, че ГЕРБ са готови да приемат предложения, но трябва да конкретни предложения.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/politika/gerb-i-bsp-may-shche-se-razberat-za-privatizatsiyata_news561140.html

Вижте истината в двете видеа
1. Далаверата КТБ
2. Как се печелят пари от държавата








Гласувай:
4



1. dalida - БСП и ГЕРБ - театърът на илюзиите
29.11.2017 09:10
БСП ИСКА ОСТАВКИ? СЕРИОЗНО ЛИ НИНОВА ПРАВИ ТЕАТЪР?

СЦЕНАРИЯТ С ОСТАВКИТЕ

БСП И ГЕРБ СА ПРИЯТЕЛИ ОЩЕ ОТ МИНАЛОТО. А - ПРИЯТЕЛИТЕ НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ ЗАЕДНО,ТЕ СЕ КАРАТ ЗА НАЙ-МАЛКОТО НЕЩО. НО КАКТО КГБ е учила своите социалисти - винаги да правят сечено на тези, които в момента управляват - това е КОНСПИРАЦИЯ на която са ги учили още в училището на КГБ.Руската мафия която не се спира пред нищо.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6211271
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29489
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930