Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.02.2018 11:18 - КОРУПЦИЯ, РЕКЕТ И ОЩЕ НЕЩО
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 650 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
                      КОРУПЦИЯТА Е НА ХОД...ГЛАВНИТЕ ГЕРОИ СА:



от 2000 г до сега все отбор юнаци стоят начело на всички далавери в България:
А, най-впечатляващите са: Ахмед Доган, Делян Пеевски и Иво Прокопиев (дпс); Иван Костов и костовата бандитска приватизация в която учавства и К.Нинова; агентът от ДС Румен Драганов; зелената мафия от "еколози"-занимаващи се предимно с рекети и скандали в ефир и зад него, която знаем,че се финансира от Сорос и САЩ. Между другото и КНСБ и "подкрепа" се финансираха до миналата година,от САЩ и Сорос.


ОЩЕ - фиктивните фирми на Марешки (пране на пари и източване на ДДС-това е доказано) НПО-та също се финансират от чужди държави за да вредят на икономиката на България,като цяло, а на дребно - тези формации са срещу всеки, който не е съгласен с тяхното мнение. ПРИОРИТЕТ на НПО-тата са клевети, обиди и доноси. Манипулации и с измислени "факти" занимават медиите и пресата като атакуват държавата и полицията. И при всеки удобен случай успяват да "яхнат" някои протести,като всяват смут и агитират за "оставка",няма значение коя е партията във властта.Прокопиев действа чрез поставени лица и пропагандира свои гледни точки,сякаш фашизма се е върнал в България, толкова злоба и агресия се съдържа в тези послания(факти - фейсбук и туитър). Това са бг-олигархичната задруга, която действа на всички нива задкулистно.Прокопиев е от партията на червените знамена, никога не го е криел, но вече става банален. Единственото, което ги плаши е - наказателните преследвания и наказателната отговорност, която носят (всъщност - не искат да носят) заради престъпленията си спрямо държавата и народа,от който произлизат за жалост.


ЗЕЛЕНАТА МАФИЯ - данни за нея има в "Труд" - онлайн сайта.


Парите на Сорос от своята издръжка  НПО-тата  финансират разни жълти медии да разпостраняват неверни (фалшиви) новини; целта им е - да накарат прокуратурата да не се рови в "мръсното им бельо" и престъпленията на олигарсите от техните редици; Вдигат пушилка до небесата за да защитят не само корумпираните олигарси, а и четата на Иво Прокопиев от кликата "Капитал",че им се нарушават правата и свободите. Водят открита или задкулистна война срещу партиите, прокуратурата, магистратите и политиците - всички,които смятат за свои врагове.


Олигарсите никога не харчат своите пари. Те винаги намират потърпевши - някой друг да им плати сметката. Дали не са в основата на "ало измамите" (водят се слухове че в схемата с измамите учавстват прокурори, адвокати, полицаи, нотариуси и др)  или пък носят отговорност за рекетите на СОТ. Вече в държавата няма магазин или лавка, която да не носи етикета СОТ. Това е най-големия законен рекет в България.


Е....за каква корупция ставаше въпрос и защо ЕС толкова много се впечатлява от това,че в България имало все още корупция на високо ниво във властта. Нашата държава е едва на 14 място по корупция в Европа. Но, ЕК ни спъва за Шенген само заради това, което задкулистните жълти медии пропагандират и доносничат в чуждите медии и вредят умишлено на държавата ни.



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6191433
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29478
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930