Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.09.2019 08:07 - "Русофилите" в БГ поддържат 3% от олигарсите на Русия, които държат в ръцете си 90% от икономиката й.
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 1028 Коментари: 5 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                         НЕЩО, КОЕТО БЪЛГАРСКИТЕ "РУСОФИЛИ" НЕ ЗНАЯТ




                                         не се залъгвайте, не се ядосвайте
тези "русофили" не са истински - те са просто мафия, която обслужва руските олигарси


    "От обикновените империи Русия се отличава с това, че е разделена не само на метрополия и колонии, но и на мнозинство вътрешни колонизатори и мнозинство на формално имперска нация, подложено на фактически колониална експлоатация.

Страната е разделена социално, териториално, съсловно и национално. Привилегированото малцинство са висшата бюрокрация, включително силовиците и свързаните с нея оригарси (3 % свръхбогати притежават 90% от финансовите ресурси на страната). Метрополията е Москва и фактическите колонии - останалата Русия, включително привилегированите анклави (Петербург, Чечня, Сочи). На силовите структури и абсолютно безправното пред властите население. На имперски център и националните покрайнини, които във все по-голяма степен са подлагани на насилствена русификация.
Това не са мои думи. Те са на - опозиционерът Игор Ейдман.
КОЙ Е ТОЙ?
Той е руски СОЦИОЛОГ - експерт по социологически изследвания на  развитие и икономика на Русия от 1989 г, прави проучвания на тази тема " Разпад на икономиката на Федерация Русия", "Ехо - Москва"....

Кого всъщност защитава бг-русофилските сателити?
От това, което пише в нашите медии  излиза, че русофилите не са точно руски агенти, а обслужват реските олигарси - които са  около 3 % свръхбогати бизнесмени, които държат 90% от финансовите ресурси на Федерация Русия.



Гласувай:
9



1. dalida - За Русия още преди 100 години....
17.09.2019 08:57
Както се казва - дай Боже! А за разпада на Русия още преди повече от сто години е пророкувал митрополит Медотий Кусев, който предрича, че за злините, които Русия е причинила на България - "тя ще се разпадне като империя и от нея ще остане едно Московско царство". Предрича и отделянето на Прибалтийските държави и Финландия, отделянето на Корея и (забележете) на "Сибир, който отива при Китай" и пр. Всичко това се е случило или е в процес да се случи като Сибир, който Китай постепенно усвоява
цитирай
2. morskipesni - Още по-зле е в САЩ
17.09.2019 10:06
Там 1% свръхбогати притежават 99% от ресурсите и капиталите.
цитирай
3. bojil - Отлично си го казала- страната е ...
17.09.2019 16:16
Отлично си го казала- страната е разделена социално, териториално, съсловно и национално и това е най-голямата й прилика с онази "тъмна Индия",която е станала пословична в устата на населението.
цитирай
4. radostinalassa - Русия да даде Сибир?
17.09.2019 19:05
Чуваш ли се какво приказваш? Това е някакъв виц.
цитирай
5. dalida - БГ - наемниците поддръжници за "Русия" - ботуша който смаза интелигенцията на България
18.09.2019 08:12
ПЛАНЪТ - БЪЛГАРИЯ.....
„Планът България“, с който приближеният до Кремъл олигарх Константин Малофеев и генералът от ГРУ Леонид Решетников са искали със съдействието на банкера беглец Цветан Василев и лидера на движение „Русофили“ Николай Малинов да преобърнат геополитическата ориентация на страната ни от прозападна в сателитна на Москва, е част от мащабна схема за налагане на руското влияние на целия Балкански полуостров.....от Русия чрез три основни инструмента: пускане на пипала и налагане на контрол в сектори като енергетиката, банките и недвижимата собственост; инвестиране в крайнодесни формирования и русофилски настроени формации и политици, в това число създаване на изцяло нови партии; финансиране на пропагандни информационни кампании чрез зависими медии.От обявените дотук от прокуратурата детайли от него е става ясно, че целта е била подсъдимият за източването на милиарди от КТБ банкер беглец Цветан Василев и бившият соцдепутат, председател на движение „Русофили“ и засега единствен обвиняем по шпионската афера, разтресла страната миналата седмица, Николай Малинов, да снабдят Малофеев и Решетников с инструментариума, нужен им за впиване на пипала върху стратегически сектори у нас. Като военната промишленост, телекомуникациите, селското стопанство и медиите. А също да създадат партия, която да прокарва диктуваните от тях интереси в българската политика.
цитирай
6. radostinalassa - Значи натовските бази наистина са тук...
18.09.2019 17:21
за да ни пазят от Турция? Но защо унищожиха нашата армия, та ние сами се пазехме. Не , тук мирише на друго, което вие не подушвате. Нямате обоняние. Божил е твърде обърнат. США отдавна щеше да се разпадне, ако не печаташе пари от въздуха. Толкова негри как се изхранват, а ? Питай българите.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157641
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031