Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2020 15:08 - СЪДЕБНА СИСТЕМА И БИЗНЕС уреждат частни имоти с фалшиви предварителни договори или
Автор: dalida Категория: Бизнес   
Прочетен: 6738 Коментари: 5 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                              КАК ДА ОТКРАДНЕШ ЧАСТЕН ИМОТ ЗА СТОТИНКИ


ЧАСТЕН СЛУЧАЙ
Незнайно как и по какъв начин един бивш бизнесмен, кандидат за съветник при квотата на ГЕРБ през 2017 г, се сдобива с пълномощно и личните данни на една жена, която заедно със дъщерите си притежава привлекателно местенце в централната част на гр. Бургас, близо до супермаркет "БОЛЕРО" (СБА)  и няма и 4 години след добиването на имота, след съдебна делба със сестра си, имотната мафия се сдобива с невалидно пълномощно и с копие от нотариалния акт на семейството. 
Исфабрикува предварителен договор за покупко продажба, в който адвокат Иван Пламенов Цонев в защита на своя клиент Емил Неделчев Гепов от кв. Мина Черно море / Бургаски район) се сдобиват с обезпечителна заповед и слагат ВЪЗБРАНА на имота.
С едно предупреждение към фалшификаторите,че този имот е наследствен, наследниците са живи и живеят в града, където е и имота. освен това, пълномощното с което уж придобиват този обект е непълно, неточно и към него няма ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ декларации. А, именно 1). декларация по чл.25 ал.8 от ЗННД, и чл 33 от ЗЗД. 2) декларация по чл. 264, ал.1 от ДОПК от продавача, декларация за произход на средствата по чл. 66, ал.2 от ЗМИЛ попълнена и подписана от КУПУВАЧА. Когато "продавача" продава имот чрез ПЪЛНОМОЩНО, то това пълномощно трябва да отговаря на изискванията на закона, трябва да попълни декларации пред нотариуса, изповядващ сделката, а именно - декларации по чл. 49 и 59 срещу изпирането на пари ... и др. декларации, които  се приеха на последните промени в ЗС и ГПК.

Собствениците на имота твърдят , че не са подписвали никакви документи свързани с продажба на обектите, които са получили от съдебната делба през 2016 г при БРС. Този нотариален акт (протокол и съдебно споразумение) са записани в имотната книга през същата година на придобиване. освен това, парцела върху който е построена сградата има общо 7 собственика и те с правото на съсобственици  в имота имат правото да закупят процесните магазини. Именно затова когато в един имот собствениците имат ид.части, върху целия имот, а не самостоятелни магазини, които да са отбелязани като СОС в Кадастъра на гр. Бургас имат правото да закупят ид.части от търговската площ, намираща се в общия парцел.... и освен това, съсобствениците имат договор за строителство, който все още не е с изтекъл срок, този договор е заснет и записан там където трябва, желателно е г-н Емил Неделчев Гепов и неговия адвокат иван Иван Пламенов Цонев,  да си направят хубаво сметките, тази сделка да не им излезе солено през носа, въпреки че имат общи познати в Окръжния бургаски съд, купили са си съдия, купили са си и прокурор, купили са си и нотариус - Николай Ников № 246, който да им осигури МЯСТО ЗА СТРОЕЖ НА ХОТЕЛ на мястото на магазините (които са с обща площ 190 кв.м) в центъра на Бургас за мижавите 100 000 евро.(без одръжките и данъците)(т.е. излиза им по 600 евро на кв.м  ...или може би имота( магазините) веднага след покупката ще бъдат препродадени за много по-висока цена....Тези хора не се интересуват, че над тези магазини има още два етажа, където живеят обикновенни хора без връзки  по висшите етажи на властта които да ги защитят от имотната бургаска МАФИЯ..... 
Хубаво, ама няма ИМА ВЕРОЯТНОСТ далаверата да не стане. Собствениците са сезирали КОНПИ - комисията,която се бори срещу корупцията по високите етажи на властта.,
. Имота е наследствен, записан е като наследник Х.Т от Бургас, Г-н Гепов е завел иск до Окр.съд Бургас срещу собствениците на имота, а купеният съдия ще води делото и ще  обяви предварителния договор за окончателен. Сега имота е в ръцете на съдията (и съдийката,негова любовница), който е получил 50 000 лв подкуп, да уреди сделката без проблеми. 

Така в България от 2014 г до сега хиляди български семейства изгубиха собствеността си и няма кой да ги защити, защото в държава, където имотната мафия си купува съд,  полиция и прокурори, ДЕМОКРАЦИЯ И ПРАВА не се дават на обикновенните ДАНЪКОПЛАТЦИ.Гласувай:
9
0


Вълнообразно


1. dalida - Собствениците имат една възможност, нека я използват в най-скоро време
10.07.2020 15:56
Сключват договор със строителна фирма за целия парцел.
Фирмата събаря сградата и строи нова жилищна сграда.
По този начин нито съд, нито прокуратура нито нотариуси ще се възползват от корумпираните си приятели да си присвоят частна собственост с фалшиви документи.
цитирай
2. dalida - ВСЕКИ, КОЙТО СЕ СЪМНЯВА В КОРЕКТНОСТТА И ЧЕСТНОСТТА НА СЪДЕБНИТЕ НИ ВЛАСТИ
10.07.2020 16:48
МОЖЕ ДА ПОДАДЕ СИГНАЛ ДО ЗПКОНПИ.
На адрес: гр. София, пл. "Света Неделя" № 6
на основание чл. 47 и чл.48 от ЗПКОНПИ.
цитирай
3. dalida - Интересно и образователно четиво - как става кражба на частни имоти?
10.07.2020 17:18
Един пример как става

Краденето на имоти и фирми в България несъмнено е дело на добре организирани групи от поръчители и изпълнители под чадъра на корумпирани служители в съдебната система, нотариуси, полицаи и всички свързани с регистрацията, надзора и опазването на собствеността институции.

Преди четири години електроинженер от София и неговата братовчедка най-неочаквано установяват, че техни незастроени наследствени имоти в близост до София са се сдобили с нов собственик – някаква фирма за търговия с недвижима собственост. Притежаваните от двамата роднини хиляда квадратни метра земя са обсебени с фалшив нотариален акт и „продадени“ на фирмата за 620 хил. лева. При заграбването обаче в сделката са допуснати груби грешки - използван е номерът на нотариален акт за апартамент и всичко е вписано в имотния регистър на софийски район от времето на социализма, който не включва въпросното землище. На първа инстанция съдът обаче категорично отхвърля иска на пострадалите и ги осъжда да платят съдебните разноски на мошениците, а делото продължава да се точи на втора инстанция с абсолютно непредвидим изход. Любопитно е също, че въпросната фирма не търси отговорност от хората, които са я измамили, а предлага на пострадалите да оттеглят иска си срещу нищожна част от сумата, която е била заплатена по документи на измамниците.
цитирай
4. dalida - НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВА ФИНАНСОВИ ИЗМАМИ! Това заяви премиера Борисов пред медиите ни.
11.07.2020 08:45
От вреча 10.07.2020 г вече България е член на валутния съюз.
Какво обаче ще стане с досега имотните престъпления свързани с измамниците, които съставят чрез своите платени адвокати ПРЕПРАВЕНИ предварителни договори, а след това подават ИСК в съда за обявяване на този договор за окончателен и така с ИЗМАМА се сдобиват с имот.

Ще има ли наказани от СЪДА, ПРОКУРАТУРАТА И ПОЛИЦИЯТА които по закон ИМАТ правото да РАЗСЛЕДВАТ имотните измами преди влизането на България в БАНКОВИЯ СЪЮЗ ?

ПРЕДСОИ ДА РАЗБЕРЕМ като следим съдебните дела образувани от тези измамници.
цитирай
5. djem - Всеки лумпел, може да подаде жалба в съда и чрез ЧСИ,
12.07.2020 17:14
да запорира всичко движимо и недвижимо ваша собственост и закона ГПК - чл. 427 му дава правото да ви отнеме собствеността без окото му да мигне. Този чл. трябва да бъде премахнат от ГПК защото обслужва интересите на крупните престъпници, олигархически групировки и мутренските желания да си присвоят собствеността на гражданите. Ние, от движението на СВОБОДНИТЕ АДВОКАТИ ще повдигнем въпроса пред ЕВРОПЕЙСКОТО ПРАВОСЪДИЕ. Вече щом България е член на ERM ii, ОТ 10.07.2020г. сме длъжни да уведомим ЕК, ЕП и ЕСъвет за произволията на управляващите да налагат забрани,чрез новите изменения на кодекси и закони услужвайки интересите на олигарсите на правителството и гл.прокурор.

Чл. 427. (Изм. - ДВ, бр. 86 от 2017 г.) (1) Молбата за изпълнение се подава до съдебния изпълнител, в чийто район се намират:
1. недвижимите имоти, върху които е насочено изпълнението;
2. движимите вещи, когато следва да се извърши тяхното предаване от длъжника;
3. постоянният или настоящият адрес на взискателя или длъжника - по избор на взискателя, по вземане за издръжка, възнаграждение и обезщетение за работа или обезщетение за вреди от непозволено увреждане;

Често явление е и ЧСИ да симулира, че е изпратил покана за доброволно изпълнение въпреки, че в ГПК пише: Чл. 428. (1) (Доп. - ДВ, бр. 86 от 2017 г.) Съдебният изпълнител е длъжен да покани длъжника да изпълни доброволно задължението си в двуседмичен срок. Когато пристъпва към изпълнение въз основа на заповед за изпълнение, съдебният изпълнител кани длъжника с връчването и, а когато заповедта е била връчена на длъжника, нов срок за доброволното и изпълнение не се дава. В този случай вместо покана за доброволно изпълнение се изпраща съобщение за образуваното изпълнително дело, както и копие от изпълнителния лист.....
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Регионални
Прочетен: 5520595
Постинги: 1100
Коментари: 4868
Гласове: 28919
Архив