Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2010 16:25 - Вино с етикет по поръчка - оригинален подарък!!!
Автор: podaruci Категория: Други   
Прочетен: 6887 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 26.06.2010 12:52


Предложение за оригинални подаръци - вина с индивидуален етикет по Ваша поръчка!: http://www.vip-wines.net/index.php?mod=home&подаръци-podaraci

Подаръци за рожден ден - вина с индивидуален етикет с Ваше пожелание, лого, снимка или каквото пожелаете!!! Подходящи подаръци за мъже и подаръци за жени - защото са лични и неповторими!

 

Брандираните на вина по поръчка може да са скъп подарък за бизнес клиенти, партньори и служители.

Предстои фирмено парти - бутилка вино или шампанско   с индивидуален етикет със сигурност ще е  чудесен начин да изразите  лично отношение към Вашите бизнес партньори, да направите впечатляващ подарък на Вашите лоялни клиенти или да подсилите мотивацията на  служителите си. Направете оригинален подарък за фирмено парти, подарък, по случай годишнина от основаване на Вашата фирма, подарък за коледа или нова година, подарък за партньори, подарък за клиенти, подарък при презентации, промоции, игри, коктейли, подарък за фирмени празници, подарък за чествания на фирмени юбилеи или друг повод.

 

Етикет за вино по индивидуална поръчка с персонално пожелание, лого или снимка е подходящ подарък за рожден ден, подарък за Коледа, подарък за Нова година, подарък за 14 февруари - Св.Валентин, подарък за имен ден, подарък за сватба, подарък за годишнина, подарък за юбилей, фирмен подарък, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за фирмен юбилей,подарък за мъж, подарък за жена!!!

 

Търсите подаръци за рожден ден - бутилка вино  или шампанско с персонален етикет със сигурност ще е уникален подарък. Още по интересно е и ако съчетаете вино с реколта, съвпадаща с годината на раждането на рожденника - разгледайте предлаганите енотечни вина.

 

 

Предстои Ви сватба или търсите подаръци за сватба? Какъв по - хубав начин да си доставите удоволствие и да зарадвате гостите на сватбата си от това да им поднесете  подарък - "сватбено" вино, шампанско или ракия .

 

 

А Вие младоженци - искате да поканите кумове? За тях създайте неповторим подарък  за кумове като им пожелаете нещо на бутилка подбрано вино. Това е оригинален подарък и начин да изкажете своите пожелания и благодарност към кумовете  по  различен и уникален начин!

 

 

Тази идея може да се приложи и за: подарък за фирмена годишнина, подарък за фирмени чествания,  подаръци за мъже, подарък за момче, подарък за годишнина, подарък за юбилей, подарък за жена, подарък за момиче, подарък за осми март, подарък за кръщене, подарък за раждане на дете, подарък за имен ден, подарък за Гергьовден, подарък за Свети Валентин, подарък за влюбени, идеи за подаръци, оригинални подаръци, подарък за него, подарък за нея, подарък за годеж, подарък за кумове, подарък от кумове, подарък за годишнина от сватба, подарък за пенсиониране,  подарък за майка, подарък за баща, подарък за свекър, подарък за свекърва, подарък за тъща, подарък за шега, подарък за брак, подарък за брат, подарък за сестра,   подарък за 6 -ти декември, подарък за Никулден, подарък за деня на банкера и всеки друг повод!!!

http://www.vip-wines.net/index.php?mod=labels&подаръци-подарък-podaraci-podarac=&category=category_0

За да придадете завършен вид на Вашия подарък - вино с персонален етикет, може  да го поставите в красива кутия за вино или да прибавите аксесоари за вино.

 



Тагове:   вино,   оригинален,   етикет,


Гласувай:
1




1. анонимен - още идеи за оригинални подаръци ...
26.06.2010 14:22
още идеи за оригинални подаръци http://podaraci.start.bg/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: podaruci
Категория: Други
Прочетен: 31302
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930