Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2012 13:05 - Космически послания
Автор: prosvetlenie Категория: Други   
Прочетен: 1843 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.11.2012 13:07


Всяка година от април до септември в още неузрялото жито или друга земеделска култура се появяват съвършено правилни кръгове със символно писмо, наречени пиктограми. Темата за сезона обикновено става ясна с появата на първата житна формация, спусната в Англия. Именно първата пиктограма поражда въпроси, които се изясняват от следващите житни фигури-отговори.

Космическият закон за Еволюцията на всяка цивилизация е Законът за ненамеса. Това означава, че космическите ни покровители нямат право да ни наложат действия за ускоряване на нашата духовна еволюция. Те могат само да ни дадат съвети и насоки, които първо ние трябва да осъзнаем, а след това да приложим в изпълнение. Затова е необходимо да осъществим диалог с нашите космически покровители, Създателите на житните кръгове. Т.е. ние да задаваме въпроси, а след това да получаваме пиктограми-отговори със символно писмо, които да бъдат разчетени. А висшите космически същества, Създателите на житните кръгове, избират и обучават на сакралния език определен човек по показатели, които не се изискват в материалния свят, защото това са духовни качества, нравственост и отговорност към света.

Винаги трябва да се помни, че разчитането на една пиктограма в житните кръгове не е произволно. Разчитането се основава на космическия език – сакралният език на Сътворението, Еволюцията и Бъдещето на света, на космическите закони, които действат във видимия и невидимия свят.

Космическият език си служи с писменост, която е символна, образно писмо, пиктограма. В един символ може да се съдържа една или повече информации. Но трябва да се знае, че разчитането на символното писмо се основава на строги правила и за неговото изучаване е необходим дълъг период от време и упорит труд, постоянство и осъзнаване на важността на работата. Работата в служба на света, работа непризната, без материална облага. Изучаването на езика и сакралната писменост се приема като духовна мисия. Създателите на житните кръгове проявяват огромно търпение, за да ни обяснят значението на всеки символ. Те ни спускат символи в различни варианти, о с едно и също значение, докато разберем, че геометричното изображение на числата и на чакрите са основните символи при разчитането на посланията. Има случаи, когато са спуснати символи на животни или дори на хора, което показва, че трябва да познаваме митологията, езотеричното учение за 7-те човешки раси и прераждането, Светите писания. А за цялостно изясняване на посланието трябва да се осъществи диалог със Създателите на житните кръгове.

Само една единична пиктограма не носи послание. Проследяват се няколко последователни пиктограми, за да се разчете целия разказ в символното писмо.



Времето е непрекъснато движение

 

image


Пиктограмата от 04.08.2001 г. в Уилтшир показва символът на числото 12 – Времето. В три пояса са разположени 12 триъгълника или 12 лъчи. В центъра се вижда завъртане, за да се покаже движение. Времето е непрекъснато движение и никога в покой.

Хората ще има само на определени места на Земята

image


Пиктограмата от 28.07.2003 г. пак в Уилтшир показва символа на живота във времето. В центъра на композицията е 6-листно цвете като част от 12-листното. За да се различи символът на живота – 6-листното цвете, от символа на времето – 12-листната розета, първият символ е изобразен с по-плътни линии. Извън центъра на композицията символът на живота се променя в три листа, т.е., изчезва. Това говори, че животът ще се запази само на определени места на Земята.

Животът винаги остава

image


http://
www.vezneva-pictograms.com/bg/index.php




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: prosvetlenie
Категория: Други
Прочетен: 478010
Постинги: 167
Коментари: 113
Гласове: 542
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930