Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
03.09.2006 07:32 - КАРМАТА / съдба, орис /
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 1387 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 25.04.2011 03:04


 
                            СЪДБАТА НИ  ГОРЕЩА

Снощи четох една много интересна книжка, за съдбата, вибрациите на буквите от името ни, за душевния стремеж, изразът и пътя на живота. Опитах се да го отпечатам, но нещо се случи, дали комра ми нещо се инатеше или от блога нещо, така и не разбрах, но трябваше да го изтрия и на ново да го напиша днес. Та ето какво прочетох там:

В своя стремеж, да си изградим определено отношение към живота, добре би било да знаем следното./информацията е много стара, но може да помогне на някои да разберат, защо не им върви в живота/.
Напоследък учени са установили, че вибрацията на земното кълбо се е ускорила с един час на седмица. Те твърдят, че трябва да им се оставим, като използваме и подпомагаме вибрациите, вместо да сме срещу тях.
Универсалната вибрация е като добре подредена сцена и всички ние сме актьори, ако някои от нас не си знаят ролята и не я изиграят успешно, значи сме лоши артисти и сме пропиляли шанса си. Три са главните сили, които определят и влияят на нашия живот-1/определени желания,2/определено изразяване,3/средата, условията и възможностите през целия ни живот.

Поради различни причини някои хора не са подходящи за работата, която вършат или заемат, затова са нещастни и роптаят срещу съдбата си. Вашите числа ще ви помогнат да  се приспособите към даденостите или как чрез известни промени, подвластни на разума, можете да привлечете факторите, които са в състояние да ви помогнат.
1. Душевният стремеж—това е числото на вашето сърдечно желание, то изразява онова което най-много желаете, то определя вашите постъпки,
предпочитания,вашата преценка, вашите принципи.

2. Изразът— той е сборът от вашите природни заложби, способности,
крайното число на Израза, ако е в хармония с вашия душевен стремеж и рождената ви дата, то вие няма да срещнете никакви трудности в избора на работа, приятели и семеен портньор.

3. Пътят на живота —той е закодиран във вашата рождена дата, определя се от сбора на числата на годината,месеца и деня, в който сте се родили. Определя условията, мястото, хората които ще срещнете, работата която ще избелете. Но ако смените името си, може да предизвикате лоши вибрации и да  си докарате куп неприятности.

Ето числата и буквите:
/1/-А, Й, Т, Ь.
/2/—Б, К, У, Ю.
/3/—В, Л, Ф, Я.— те са в графа " ЕДНОТО "
 /4./Г, М, Х.  
/5/—Д, Н, Ц.   
/6/—Е, О, Ч. 
/7/—Ж, П, Ш. — те са в графа"Многото".
/8/—З, Р, Щ.  
/9/—И, С ,Ъ.  
/ 11/—К, Ю.   
  /22/—Х. — те са от -" Всичките".

Тези, чиито числа са главно от "Едното" са дошли на този свят за творчество,себеразвитие.  Тези, които имат повече числа в "Многото"—
Тяхната парола е - нашето. Тези, чиито числа са от "Всичките"- обичат първо обществото, после приятелите и най-накрая семейството.

Няма да се впускам  в подробности,само ще загатна  най-важното от значението на числата.
/1/—водач, командир,творец, създател,верен приятел, лоши черти—
самохвалко, егоист,критичен и дребнав.
/2/—търси удобство и комфорт,миротворец и добър дипломат,предан приятел.
/3/—Спокоен,не изпада в депресии, не съжалява за допуснати грешки в брака, работата си, любовта. Флиртажия и голям играч и артист в живота.
/4/—Почтен и солидарен, постоянен и верен, изпълнителен и методичен.
Мрази лъжата и претенциозните хора.
/5/—Свободолюбив, обича около него да има интересни хора, мрази да чака и да се привързва за дълго към нещо или към някого.
/6/—Добър съветник и лоялен приятел, цени похвалата и благодарноста, обича удоволствията, музиката, красотата.
/7/— Обича да анализира всичко подлагайки го под лупа, дребнав до болка, мрази новостите и изненадите, мрази шума и безредиците, консервативен и резервиран.
/8/—Щедър,силен характер, добър търговец, взискателен, обича парите.
/9/— Голям артист е,надарен с мъдрост,интуиция, ум, стреми се първо да разбере себе си и после другите.
/11/— Набожен, търси за приятели " сродни души",които да го следват като агънца и да го слушат за всичко, което им казва.
/22/—Държи да осъществи идеалите си, строител,борец за общото благо, очите му са вперени в звездите, мисли 100 години напред и никога не лъже чуждото доверие.Синтезира качествата на почти всички числ
а .


Тагове:   съдба,   стремеж,   Орис,   тЯх,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6204587
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29487
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930