Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.12.2015 14:57 - Илюминати ...... през 1689 година!
Автор: dalida Категория: История   
Прочетен: 4367 Коментари: 5 Гласове:
20

Последна промяна: 28.12.2015 21:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
    Илюминатите - владетелите на Близкия и Среден Изток




Не е тайна, че съществуват няколко организации, в които членуват прикрито висши държавници, военни, политици, финансисти и други специално подбрани хора, които имат властта, силата и парите да определят дневният ред на човечеството. Те толкова са влиятелни, щото им се предписват извънземни качества, включително и пребиваване на някои от тях в по-високо измерение Но има един много характерен момент, на който отделяме особено внимание. Очевидно зад идеята за по-бързото налагане на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД стоят голяма група банкери – мултимилиардери и високопоставени държавни и военни служители. Те имат властта и парите, да използват всички средства, за постигане на техните цели, включително и чрез специалните разузнавателни служби. Тяхната дейност е свръх секретна и обикновено отделните служби не знаят за кого всъщност работят.

Били ли са човешките същества преди потопите нечовешки, а влечугоподобни или звероподобни които живеели в измерение различно от нашето сега? Защо не намираме никакви доказателства че тези същества са съществували наистина,освен някои от т.н. фосили от животни и гробници. Но чии са те, били ли са хибриди или нещо друго?


Открити са статуи,с доста деформирани глави те
са на възраст 12 000 години.

Сега да се спрем на статуетките Номолo...

Те говорят за промяна в генетиката на черната раса, същата онази, която най-напред е била използвана от драконианските и рептилските нашественици паразити на старата Мидгард-Земя. Представителите на рептилския свят за да се сдобият с човешки образи и тела са започнали да се кръстосват с черната, най-необразованата и нисша раса на Мидгард-Земята, тази, която е живеела в континента Африка.
Така, от Африка черните дракониански и рептилски същества се преместват в...Дравидия, днешна Индия. Тук вече са започнали да разгръщат своя паразитиращ и хищнически живот в цялата му форма - жервопринасяли са хора на Богинята Кали, разпространили са човекоядството и др. подобни умопомрачаващи черно-магически действия, които са запазени и действащи до ден днешен.

Това е продължило до момента, в който са се намесили първите човешки заселници на Мидгард-Земята от Бялата Раса - Ариите, които под предводителството на Хан Уман - Царят Маймуна са пристигнали в Дравидия. Те от своя страна са се кръстосали с черната дравидска (рептилска) раса с цел нейното облагородяване и прекъсване на човешките жертво-пренасяния, както и човекоядство. Получило се е, но...не за дълго. Обаче...именно така се създава първата генетичната линия на Сивата земна раса - Еврейската.
След потоп номер едно, една малка част от тези рептилии потъват в океаните заедно с къщите и земите.

Вторият потоп поглъща част от земите на динозаврите заедно с хората с издължените глави и великаните. Вече при втория потоп, когато Кащеевите легиони отново са се разположили на следващата Луна Фата, която също е била унищожена, но този път от дракониано-рептилските агресори, Бялата Арийска Раса в разселването си е стигнала и чак до...Мали.

Третият потоп - потъва и островът - държава Атлантида. Атлантида потъва при третия потоп на Мидгард-Земята - тогава, когато вече дракониано-рептилските същества са били завладели голяма част от нашата планета и са се внедрили в телата, и умовете на част от Водачите на Атлантската раса, действията и намеренията на която са били основната причина за третия пореден потоп.

Ето нещо интересно и за хибридите:
Шумерските таблички и много други свидетелства по целия свят говорят за факта, че хибридите стават полубогове – мъже и жени, които се намират по средата между боговете и човечеството. Ако погледнете част от историята на Иран ще установите, че най-ранните крале били наричани крале на змията и че са станали крале в резултат на генетичната си структура и на своите кръвни линии. Ето откъде идва Божественото право на кралете. Но това не се е отнасяло само за Боговете, а за Всичко.


Хибридите, които били владетели на древния Близък и Среден Изток, се превърнали в Европейската аристокрация и кралските семейства в Европа.
Идеята тези кръвни линии да завладеят планетата буквално идва след 1689 г., когато един от тях – Уйлиам Ориндж, с когото било свързано всяко оцеляло кралско семейство в Европа е дошъл от Холандия и бил поставен на трона в Англия
Хибридите са местили огромни скали само с музикален звук или само с мисълта си.



Във фантастиката писателя Дейвид Айк засяга въпроса за хибридите. Айк счита, че тези хора се избират поради факта, че имат генетична, от там и вибрационна съвместимост с влечугоподобните същества от четвърто измерение и в резултат на това те могат да работят с тях поради съвместимостта на кръвните линии.
Съществували и по-ниски генетични линии, но те били все още твърде влечугоподобни и ги наричали хибриди. Те следват кръвните линии и генетиката на представителите от „четвъртото измерение“ с учудваща пристрастеност и потребност да бъдат ръководени от тях. Поради това, те се включвали безропотно в тайни мрежи и изпълнявали различни ритуали, към които, трябвало да се присъединят без да осъзнават какво правят.


             image



Принцесата на Англия споделила с Айк следната история: " Те не са хора. Виж, може да е трудно за вярване, но родът Уиндзър са кръвна линия на влечугоподобни. Те са влечугоподобни – в действителност, влечугопобните хуманоиди управляват планетата, на земята живеят влечугоподобни, които са невидими за нас,т.е. тези хора много трудно се оприличават на влечугоподобпи,те повече приличат на човек, отколкото на нещо друго."

 Асалам - Стан Дейо / служител в Пентагона
              image


Според служителя на Пентагона Стан Дейо в близкото бъдеще се очаква изключително значимо събитие, което буквално ще промени света. Мъжът, който разкри строго секретна информация пред binews твърди, че се очаква завръщането на Анунаките – мистичните извънземни, които нашите предци са определили като богове....


Впрочем, когато илюминатът се реши да се въведе нещо на глобално ниво, например да се имплантират микрочипове на животни и хора, ръководителите от тази кръвна линия в съответната страна манипулират и организират съответната сфера на влияние, както кланът на Рокфелерови в Америка, или както династия Опенхаймер – в Южна Африка.

Опенхаймер контролираше 80% от акциите на южноафриканския пазар пряко, а останалите - косвено и притежаваше диамантените и златните мини, от които зависи икономиката на страната. Те трябваше да преминат към така наречената демокрация – за президент беше поставен Мандела. След като Мандела стана президент, към днешна дата семейство Опенхаймер притежава 80% от акциите на пазара пряко, а останалите – косвено. Притежава златните и сребърни мини, от които зависи икономиката на страната, както и медиите, посредством различни изтъкнати личности, тоест – за хората нищо не се е променило, освен на повърхността.

Всички президентски избори в Америка - от и включително Джордж Вашингтон през 1789 - до Бил Клинтън, - са били печелени от кандидата с най-британските и френски кралски гени. От четиридесет и двамата президенти до Клинтън, тридесет и трима са били свързани с двама души: Алфред Велики, Крал на Англия, и Шарлман, най-известния монарх във Франция. Деветнадесет от тях са свързани с Краля на Англия Едуард ІІІ, когото делят 2000 кръвни връзки до принц Чарлз. Същото се отнася и за банкерските фамилии в Америка.

Джордж Буш и Барбара Буш са от една и съща кръвна линия – кръвната линия на Пиърс, променил своето име от Пърси, когато прекосил Атлантика. Пърси е една от аристократичните фамилии в Англия до ден днешен. Били са свързани с проекта да взривят с барут Парламента по времето на Ги Фолкис и т.н. И така, Джордж Буш е свързан с Шарлман и Алфред Велики. Свързан е и с Франклин Делано Рузвелт. Тези различни фамилии са приели различни имена, но всички следват генеалогията, а понеже са с различни имена, хората обикновено не схващат връзката.

Ако Клинтън и Държавният секретар се казваха Рокфелер, ако главния водещ на новините в ЕнБиСи също се казваше Рокфелер, тогава хората щяха да си кажат - чакай малко, какво става тук? Затова те носят различни имена, но не това е важното – важна е кръвната линия. Един от примерите е Британското семейство, защото в последните три поколения членовете му носят същото име и благодарение на това всъщност можеш да видиш как работи системата.

Клинтън всъщност е от Рокфелер преди едно поколение, което обяснява много за това защо така нареченото “момче от улицата” от Арканзас, получи
стипендията Rhodes към Оксфордския университет, която не се дава на когото и да е. На много ранна възраст, Клинтън стана владетел на това, което всеки приема като Рокфелеров щат - Арканзас.

След това, разбира се, стана Президент на САЩ. Тези хора се избират поради факта, че имат генетична, а поради това и вибрационна, съвместимост с влечугоподобните същества от четвърто измерение, които в резултат от това могат да работят чрез тези физически кръвни линии – като някой, облякъл космически скафандър. Те могат да работят в трето измерение посредством въпросните кръвни линии. Освен това, съществуват и по-ниски генетични линии, но те са все още твърде влечугоподобни по своето съдържание....


Информацията идва от следните книги:
Инглиите, Харатиите и Златната Перунова Книга. Както и на още много-много места из Славяно-Арийските Веди... дори и във "Веда Словена." globalresearch.ca







Гласувай:
20


Вълнообразно


1. dalida - Няма коментари защото в карето буквите излизат големи..
28.12.2015 21:47
след намесата ми, отново си върнаха външния вид. Странно! От два дни се получава това. Чудих се защо някои от блогерите пишат с огромни букви, а то ето каква била причината.
------------------------

И да поясня за Атлантида. По онова време както се сещате, не е имало държави с големината на тези които са сега. Планетата не е била толкова заселена с многобройни народи. Често явление са били мощните градове - държави с формата на кръг. Такива са останали до днес в Азия, Америка и Африка.
цитирай
2. golden - Следващият президент на САЩ ще е Доналд Тръмп,ако успее да си купи този пост!!
28.12.2015 23:32
Първите си бизнес сделки Доналд прави в „Тръмп Организейшън“ на 28-годишна възраст (1974 г.) в Манхатън. Той бързо става известен в града със самовлюбеното си отношение, но и с готовността за поемане на рискове. През 1980-те Тръмп обособява направленията на своите сделки с недвижими имоти – хотели и бизнес сгради в Ню Йорк Сити. Неговият екстравагантен лайфстайл и маниер са го утвърдили като знаменитост – статут, засилващ се от успеха на неговото риалити шоу "Стажантът" - Наричайки го „върховното интервю за работа“, той поставя задачи на кандидати, които се борят за работа в „Тръмп Организейшън“ с начална заплата от 250 000 щатски долара.

На 16 юни 2015 г. Мултимилионерът Доналд Тръмп обявява, че се включва в борбата за поста президент на САЩ за 2016 г.
(да виждате случайно от снимката му в интернет останки от рептилски влечугоподобни черти - лицето му...?)..
цитирай
3. dalida - известни имена от линията на рептилите:
28.12.2015 23:57
1/ - Др. Дейвид Артър Хорн е написал книгата “Извънземният произход на човечеството” - той стига до същия извод. Това кръстосване е станало между човешката раса и тази влечугоподобна група в рамките на една раса.
2/ - Тестван е далечен роднина на британските крале Уиндзор, които, както знаете, са наследници по мъжка линия на принца-консорт на кралица Виктория - Алфред Сакс Кобург Гота.
Той се явява някакъв прачичо на нашия Симеон, оттам трябва и той да е със същата хаплогрупа.
3/- Кралското отроче едва ли скоро ще бъде показано пред "простолюдието" не заради суеверие или прекалена протекция, а защото се смята, че принадлежи на расата на рептилите - каквито са родителите му и остатъкът от кралската фамилия.
4/- Рептилите вече имат сериозно присъствие в Европа, Америка, Африка, Австралия и Далечния Изток, като влиянието им се е разраснало благодарение на запазената царска кръвна линия в Европа. На другите континенти рептилите сe свързали с други хибридни линии на влeчугоподобни, като тези в Китай, чийто основен символ е драконът.


цитирай
4. marley - Ами, историята на Иран се е променила драстично, или поне това което аз намерих не е истината
29.12.2015 21:31
------------------------
Ако погледнете част от историята на Иран ще установите, че най-ранните крале били наричани крале на змията и че са станали крале в резултат на генетичната си структура и на своите кръвни линии. Ето откъде идва Божественото право на кралете. Но това не се е отнасяло само за Боговете, а за Всичко.
-------------------------------
И това не се отнася само за историята на Иран. Като общо правило историческите данни се сменят според този, който е на власт в момента. След 10-15 години и това което днес намираме по историческите книги, едва ли ще остане запаметено.

Както е известно - историята я правят силните на деня!

Колкото до рептилите и звероподобните, това е идеологията на тези, които управляват на момента. На тях така им изнася и това е тяхното(авторите на книгите) мнение. Никой не е длъжен обаче да се съобразява с тяхното мнение. За нас е по-важно да разберем коя е истината и защо тези алчни същества все още са живи. Коя е тази технология и каква е тази кръвна линия, която ги поддържа живи?
цитирай
5. barin - Интересно изследване
07.01.2016 21:23
Интересно ми беше да прочета всичко това.Имам писано в моя блог " Илюминатите" и "Новия световен ред", ноне съм гледал толкова назад във времето и задълбочено. За рептилите съм чел много, но и тук имаше много нова за мен информация
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157046
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031