Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.01.2008 08:58 - БЪЛГАРИЯ и СКАНДАЛИТЕ
Автор: dalida Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1092 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 09.04.2015 13:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                            СКАНДАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Какво става в БГ? Недоумявам, как така обществените организации скочиха срещу един филм "Баклава", без да са го гледали го оплюха, че бил порно, а как да си обясня излъчването на "Островът на ....... по ТВ Нова, като забележете, всяка вечер съобщават по новините до къде са стигнали в отношенията си участниците, това предаване не е ли порно? Или някой ще каже:

Хайде бе, това си е чиста проба реклама за телевизията, за да си вдигне рейтинга. Да, ама  аз си мисля, че тези хора там доста преиграват, престарават се  в истерията - известност,независимо на каква цена.
Нова телевизия се гледа от целия свят и за тази известност някой ще вземе като награда за голотата си доста пари.

Само в Америка - САЩ живеят около 100 хил. българи,които работят за по-високи доходи и по-висок стандарт на живот, какво ли ще си помислят те за тези телевизии, които толерират такива предавания. Има  свобода  на словото, но няма морал.

Пука ми на мен - кой с коя си прави кефа пред камерите, много важно. Въобще не ме интересува, честно казано. Има достатъчно порно сайтове в мрежата, къде къде по- качествено направени и с много по-красиви актьори. Като искам да гледам нещо такова - има къде, но тази излагация, която се излъчва със съдействието на българските телевизии,с финансирането на бг управници, с това парадиране - ето, вижте ни! И българите могат да правят порно.

А да не говорим за излъчването на порно след 2 часа следполунощ, тогава какво порно има по каналите, бедна ви е фантазията. И къде в това пространство е СЕМ, или и тази институция е порно? Само стои и си клати краката, взима големи заплати, прави цензура за едни, а за други няма.

Жълтите вестници се съдират да описват в големи карета разни порно поп-фолк певици и всичката тази информация, която ни залива от всякъде е предназначена за мъжкото съсловие на България. А за жените няма ли голи мъже?
Ще кажете: Ами на мъжете, толкова им е сивото вещество в главата, те си мислят за секс и за това гледат и четат порно.

Мисля си, няма нищо лошо в това, българските медии да изнасят в пресата  част от живота на някои "звезди", но бих искала това да е с мярка. Толкова ли няма други теми, за които да пишат?

Че в БГ има криза за ел. енергия няма статии, че премиера ни продава за стотинки на Русия - няма каментарии, че се строят по черноморието без визи огромни хотели- няма репортажи.
Ама за да се напише нещо от този род се иска да отидеш на място да намериш и да хванеш някой да ти даде сносен отговор в нашата държава е много трудно, защото като стане въпрос за тези издънки, всичко живо се изпокрива кой-където намери и просто е невъзможно да вземеш репортаж от когото и да било.

По-лесно е да стоиш пред някое софийско кафене или да отидеш на някое парти неканен и хоп в пресата се появяват жълти новини - скандали, които подронват авторитета на българите като цяло. Същото правят и GTV,  канал 7 и още няколко ТВ-та за презтиж излъчват скандалните истории на "звездите" на века.

Съгласна съм с това, че така някои разбират свободата като цяло, може би това не е свободия, а просто такъв е живота. Аз мисля, че живота е такъв, какъвто си го направим ние.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6205685
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29488
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930