Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
22.11.2013 13:57 - Исторически факти,които не са "удобни" на учените
Автор: dalida Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5148 Коментари: 1 Гласове:
28

Последна промяна: 21.07.2015 21:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                       ИСТОРИЧЕСКИ НАХОДКИ - ХИБРИДНИ ХЕМАФРОДИТИ

                          скулптури, скелети, хибрит между човек и животно


 човека - лъв
image

През 1939 г. в пещерата Холенстейн Щадел в Германия е открита уникална находка. Това е най-старата зооморфна (с форма на животно) скулптура известна на човечеството и една от най–старите скулптури изобщо. Нейната възраст определена по-късно с помощта на въглерод 14 е поне 32 000 години! Скулптурата се интерпретира и като антропоморфна – с придадени човешки черти на животно, но някои считат, че може би става въпрос и за представяне на божество.

Съзвездието орион

image

Върху плочка от слонова кост, стара 32 500 години е разпознато най-старото изображение на звездна конфигурация - съзвездието Орион. Тази хипотеза е изказана от Д-р Михаел Рапенглюк, работил по-рано в Университета в Мюнхен, известен със своята работа по намирането на звездни таблици изрисувани по стените на праисторически пещери. В случая става дума за плочка намерена през 1979 г. в пещера на долината Ач на областта Алб-Донау в Германия. Възрастта й се определя между 32 500 - 38 000 години.
Скелетът

image

Скелет на гигант от пустинята Гоби. Открит съвсем случайно. Изчезнал съвсем случайно.
Съществували доста преди нас. Има десетки теории за тях. Важното е, че ги е имало. И колкото и да се крие, все пак достига известна информация... Казват, че непрекъснато се намират скелети с огромни размери (както и черепи на извънземни), както непрекъснато идват чичковци с черни костюми, които бързо да ги приберат, за да не се появят на бял свят.
Били с червени коси. Поне повечето. Дали са били атланти, лемурийци, нифелими, олмеки или ануннаки не е важно. Важното е, че са били и това се крие. Защото на някои няма да им се хареса да се променят догмите в науката за човешката раса. А оттам и догмата за това какви трябва да бъдат вярванията ни, даже има предположения, че така са изглеждали атлантите, анунаките и древните траки,живяли преди 50 000 години........


Синята кръв - мит или реалност?

Именно Синята Кръв е била признак на Избраност и потвърждавала правото на царственост, а в древността правота на царственост са имали само боговете и техните потомци по-нататък.

Могло ли е в действителност боговете да имат Синя кръв в пряк и преносен смисъл? Какво е това – Синя кръв?....

   Една от главните функции на кръвта е транспортна, т.е. пренос на кислород, въглероден двуокис, хранителни вещества и отпадъчни продукти. Кислорода се явява основния елемент, необходим на живия организъм за функциониране и получаването на енергия в резултата на сложни химически реакции, за нас е важно, че в резултат на тези реакции се отделя въглероден двуокис, които е необходимо да се отдели от организма.

   Така, за обезпечение на дейността на живия организъм, той е длъжен да поема кислород и да отделя въглероден двуокис.

Преноса на тези газове се извършва от кръвта. За това са приспособени т.нар.  дихателни пигменти, които съдържат в себе  си йони на метал, които се свързва с кислорода и при необходимост го отделя. В човека това се явява – хемоглобина, в състава на които влизат йони на двувалентното желязо.

Именно благодарение на хемоглобина нашата кръв е червена. На основата на желязото кръвта може да има и други цветове, например при един вид червей пигмента хлорокруорин е зелен, а при някой насекоми пигмента гемеретрин придава на кръвта виолетов оттенък. Явно вариантите в природата не са ограничени.

Преноса на кислорода и въглеродния двуокис се оказва, че може да се осъществява на основата на йони на други метали. В някой растения пигментите съдържат молибден, а в животни – манган, хром, никел.



източници:

http://www.showcaves.com/english/explain/Archaeology/Loewenfrau.html
http://www.loewenmensch.de/lion_man.html
„Мозъчната Полиция” и „Голямата Лъжа”





Гласувай:
29


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. estirbg - Като видя тия многохилядни години, губя съвсем ориентация
23.03.2014 17:45
Историците първо да си сверят часовниците с Библията или ако имат алергия от нея - да се запознаят с истината от филма "Младата възраст на земята"( в ю тюб) - там се доказва, че земята е на около 6000 г.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6190926
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29477
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930