Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2021 16:07 - В една августовска публикация на CNBC се казва:
Автор: hadzapi Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1034 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 21.08.2021 16:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
В една августовска публикация на CNBC се казва:

  "Проучване на NBC News установи, че най-малко 125 000 напълно ваксинирани американци са дали положителен резултат за Ковид. 1400 от тях са починали.“ (Те проучват представете си!Щото са обективни и търсят истината...) Хубаво щеше да бяха спрели до тук, но продължават - “Все пак 125 682 случая в 38-те щата, обхванати от “проверката“ на NBC News, представляват по-малко от 0,08% от 164,2 милиона души, които са били напълно ваксинирани от началото на годината.“ край на цитата.

  Ами така де, нищо страшно няма...Може ли да бъде по-цинично? Не може... или пък може, всичко може..

  Аз пък ще вметна – това са само смъртните случаи, а колко са тези с тромбози и огромния списък бонуси от заболявания, получени в пакет със “спасителната“ доза? Колко са ОСАКАТЕНИТЕ и тези които ЗАСЕГА са живи? Ще направи ли проверка CNBC? Не заради друго, ами барем за да ни обясни после, че няма страшно и ние да си отдъхнем, нали...

  Аз само ще споделя, така от добро сърце, добронамерено последните данни - ОБЩО за ЕС/Обединеното кралство/ и САЩ официално са регистрирани 34 052 смъртни случая, пряко свързани с ваксината , и повече от 5 МИЛИОНА 460 ХИЛЯДИ “нежелани реакции“ към 01 август 2021 г. Не съм полагала усилия да търся тази информация, има я и е общо достъпна. Това са официалните данни! Това, че те са в пъти по малко, от реалните е вън от всяко съмнение!

  Един пример. Alex Berenson, бивш репортер на New York Times, (не е трудно да се досетите защо е бивш) на 6 август пише: „ Производителя на ваксини Модерна е получил 300 000 сигнала за за странични ефекти след ваксинацията. Сигналите се отнасят за ТРИМЕСЕЧЕН ПЕРИОД след старта на кампанията.“ Това са данни от вътрешен доклад за Модерна, който цели да помогне на компанията да РЕГУЛИРА точността на данните, продължава журналиста.

  300 000 нежелани реакции от ваксината НЕ са съобщени на VAERS, федерална база данни... те са за вътрешна употреба.

  Информацията на Беренсон, както той пише, е от IQVIA, която работи за производителите на ваксини : "Числото 300 000 идва от вътрешна информация, предоставена на Модерна от IQVIA. Това е малко известна, но огромна компания, която помага на производителите за техните клинични изпитвания. Фирмата е със седалище в Северна Каролина и има 74 000 служители по целия свят. Миналата година е имала приходи от 11 милиарда долара." Ричард Стауб, президент на научноизследователската и развойна дейност в IQVIA не е демантирал тази информация!

  И още един пример. Независимият изследовател Вирджиния Стоунър пусна зашеметяващ нов доклад за бройките на VAERS и усилията на “водещи учени“ да смалят опустошителните ефекти на ваксината COVID. Ето ключовите цитати от нейния доклад: “Повече смъртни случаи са докладвани на VAERS от COVID инжекции, отколкото от всички други ваксини заедно за последните 30 години.“
  “По много причини, смъртта се счита за една от най-редките докладвани нежелани реакции от ваксините, главно защото жертвата е мъртва и не може да подаде доклад на VAERS. Лекаря препоръчал това, разбира се, няма да го направи, а роднините трябва да са готови да преминат през трудния и дълъг процес на докладване пред VAERS."

  Мога да давам примери до безкрайност...
  Нека сложим чертата и да обобщим с какво неоспоримо доказано разполагаме в този момент.
  Доказано от ДВЕТЕ страни – официална и “конспиративна“!

  1. Свидетели сме на най-масовия експеримент срещу хората в историята на човечеството . Експеримента се провежда пред очите ни. “Ваксината“ е ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА и никой не отрича това! Предвид жертвите до този момент определението геноцид вече звучи много меко, несериозно някак. За това, което се случва много скоро ще бъде въведен нов термин.

  2. С днешна дата ВАКСИНИТЕ ИМАТ ДВЕ ДОКАЗАНИ “КАЧЕСТВА! Едната е, че благодарение на тях хората се разболяват. И втората, че намаляват светската популация!

  3. Т.н “ваксина“ е ЛОТАРИЯ! Хазарт, руска рулетка! Все по-ясно става, че възможността да спечелиш от тотото е в пъти по-голяма от възможността да се измъкнеш след дозите здрав и жив.

  4. В последните месеци наистина се появи епидемия – този път истинска – епидемия на ваксинираните, заболели от т.н. делта щам. (Официално потвърдено от СDC)
  ............

И за край – може ли да бъде по-лудо? Може и още как!
  Администрацията на изследователския център Sarreguemines в Гваделупа предложила да се намалят присъдите на затворници, които се навият да се “ваксинират“ срещу Covid-19! Засега това предложение се отнася за затворници, които са осъдени за леки престъпления. Засега!

  Само да уточним Гваделупа е отвъдморски департамент и регион на Франция, което прави острова и част от Европейския съюз. Предложението е внесено, където трябва, а решението на властите се очаква през септември.

  Да се ваксинират, а в замяна да получат намалена присъда!? Това предлагат учЕните в Мозел, а го пренася “Le Rйpublicain Lorrain“. Сериозна медия кво, а сериозните медии пренасят сериозни новини! Лица, задържани за "сексуални престъпления, насилие срещу малолетни и непълнолетни лица или домашно насилие, всъщност биха били изключени, както и затворниците, чакащи процес" прецизира същият източник. В документа пишело, че сертификатът за ваксинация "ще бъде взет предвид в молбите за корекция на наказанието и ще предоставя възможност за допълнителни намаления на наказанието." Мотивите за това, меко казано екстравагантно решение били, че “ ролята на затвора е социалната реинтеграция на затворниците, които веднага щом напуснат затвора, ще се изправят пред задължение за здравен пропуск". Напълно в духа на демокрацията и грижата за човека! Тук имаш шанса да се просълзиш и да осъзнаеш в какъв всъщност прекрасен свят живеем!

Нещата се изчистват, да ви кажа.
След приветствието на СNN към талибаните, които са носили маски, докато са правили, това което са правили, нещата отиват в ясна посока – немаскираните и неваксинираните са най-голямата заплаха за човечеството! Малко се обърках след първата им пресконференция на талибаните, де, да не се объркате, на която те заявиха, че ще се борят за:
1. за правата на жените 2. за свободата на медиите
3. против тероризма

  Да ви звучи познато? Да сте го чували от Байдън, Меркел, Макрон и изобщо от когото се сетите от т.н. елит, които ни управлява демоНкратично. Те тези думички на песен ги пеят. Ми тe тези талибанчета били едни много готини хора, баш демократи, а като се вземе предвид, че паспорти и ваксини не предлагат, направо си мечтая и нас да ни превземат талибаните... Айде стига толкова, че започнах да говоря лудо, напълно в крак с времето в което живеем.

Мариана Иванова, Фейсбук
 



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hadzapi
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3782305
Постинги: 2350
Коментари: 744
Гласове: 1915
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Битката за ресурси - как и защо бе съсипан Дамаск
2. АБК готви нова атака над „Моята библиотека“
3. Епохални открития, направени случайно
4. Грешките и капаните на съвременния сатанизъм - религия, сатанизъм, митология, шаманство, християнство, езотерика, култове, философия, лява и дясна страна, среден път
5. Улуру, чакры земли, тора шаста, гластенбери, озеро титикака, гора кайлас, гора синай, энергия, мобильный центр активации эпохи, эзотерика,
6. Космос, астрономия, НАСА, открытие, фотоснимки, Учёные, белый город, обитель бога, телескоп хабл,
7. мир, Учёные, свят, суперкомпьютер, теория хаоса, исследование мировой экономики, транснациональные корпорации, владение мировых доходов,
8. празници, маски, сравнение, значение, традиции, история, кукери, будизъм, езикознание, кукерство, зороастризъм, колобърство, песоглавци
9. хроники, история, древност, летописи, балхара, древнобългарските държави, волско-камска българия, исторически извори
10. Китайската стена - не са я строили китайците, а друг?
11. Най-страшните места на Русия