Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2012 15:52 - Летните ботуши или новият стил за предстоящото лято?
Автор: damskiobuvki Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 10298 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 08.05.2012 15:59


    Летните ботуши днес са една доста интересна привилегия на жените по отношение на нестандартната им и модна визия, с които могат да си доставят разнообразие през пролетните и летни месеци. И въпреки че след дългата зима ботушите често ни писват, със същата сила се изчерпват и сандалите и тяхната по-типична визия понякога. Затова с цел да разнообрази облеклото си, стила си и изобщо цялостното си излъчване, жените търсят всякакви възможности и за щастие днес ги намерат във все по-новите решения на модата. Именно такова е и решението с летните ботуши. Те са доста нестандартни като визия, защото в повечето си варианти са изработени от текстилни естествени материи, винаги много леки и свободни, винаги разголени и отворени дори и със скромни дупчици. А това е една необходимост с всяка обувка предназначена за топло време.
imageimage
Летните ботуши обикновено са по-широки и именно в това се състои голяма част от ефекта им. Дължината нагоре по крака, по пръсеца може да абъде много разнообразна, но по-често срещани са моделите летни ботуши с по-ниска горна част, подобяващи много стила и дизайна на съвременните боти. Това се ояснява относво с предимно лятното им предназначение.

Летните ботуши всъщност съвсем не придават усещането сякаш носите бота или ботуш. С тях ще чувставате лекотата на стандартните ниски обувки – тип балеринки, с тази разлика, че стигат над глезените ви. Някои тоалети просто изглеждат по-добре в съчетания с дамски ботуши, става въпрос за някои потници и туники, но няма как да носем класически ботуши, които нашата мода предлагаше досега, лятото. Именно затова жените намират лесно решение в лицето на летните ботуши. Някои модели, които се предлагат днес, са толкова атрактивни, че няма да ни долипсват дори сандалите. Но дори и за това да греша, все пак летните ботуши са едно разнообразие в повече към ежедневната ни визия, а това като факт е напълно достатъчно за модерната жена.


imageimage




Гласувай:
0



1. анонимен - Razlichni cvetowe
25.05.2012 14:24
IMate li drug cvqt ot tezi rozovite botushkii
цитирай
2. анонимен - anonimen
04.06.2012 14:42
ima li cena za dankovite boti i nomeraciq
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: damskiobuvki
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 39375
Постинги: 10
Коментари: 3
Гласове: 3
Архив