Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.06.2016 18:11 - Светата троица - Бареков, Трифонов и Пеевски....с милиарди евро - амбиции в политиката...
Автор: dalida Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1730 Коментари: 3 Гласове:
16


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
БАРЕКОВ И ТРИФОНОВ - НОВИТЕ дилъри на старите комунистически изтъпления, посредством родните ТВ екрани и референдума, който  Слави Трифонов....под "шапката" на Пеевски замисля......

     Слави Трифонов - Бареков - Пеевски

Приликите между Николай Бареков и Слави Трифонов са твърде много, за да ги отминем просто така. И двамата използваха телевизията за политическата си пропаганда. И двамата очевидно имаха разрешението за това. И двамата винаги са „протектирали“ някой политически играч, преди самите те да станат такива - нека не забравяме как Бареков носеше цветя на Борисов, а Трифонов избута цялата кандидат-президентска кампания на сегашната видна реформаторка Меглена Кунева. И двамата се заиграват с народняшката нотка в душата на политически неграмотния български избирател, който обича да псува държавата, защото тя априори е виновна за всичките му несполуки и беди.



И двамата посягат към кичозни, но (поне в главите им) провокативни телевизионни актове, като например да късаш вестник или снимка на президента в ефир. Крайният стремеж на Бареков бързо стана ясен - партия без идеология, чийто двигател бяха хора със съмнителни качества и с една-единствена цел - да бъдат брокери на влияние срещу „заплащане“. Докъде ще стигне с политическите си амбиции Слави Трифонов - това все още е неясно. Но вече е съвсем видимо, че в желанието си да се изявява като антисистемен играч, загрижен за забравения от политическата върхушка български народ, той прекрачи граници на допустимото.




Да скъсаш снимка на президента в ефир не е незаконно. Просташко е. А и когато говорим за действащ държавен глава, това е признак за тотално неразбиране на държавността. Освен за крещяща неграмотност, подобен акт говори не за бунтарско маниерничене (каквато вероятно е била целта на сценариста на предаването, разкъсал лика на Плевнелиев), а за груба арогантност и усвоен модел на всепозволеността. Модел, срещу който Трифонов и компания уж са тръгнали да се борят. Видите ли - тези там са лошите политици, които причиняват мъки и страдания на българския народ, а тук са добрите шоумени, които ще го спасят. Но не - няма да го спасят. Защото шоумените вече не са шоумени, а след скъсаната снимка въпросното предаване вече не е развлекателно. То е политическа платформа, колкото и участниците в нея да го отричат.



Слави Трифонов и "куку-бенд" още в началото на "Чалга пропагандната музика" заето временно от Турция Арабия и Гърция / с популярните си кичозни кючеци - с неплатените им авторски права, с популярните на групата качества на плагиатори.
И понеже в годините когато чалгата беше на върха на славата си, СЕМ бяха заспали съвсем, авторските права на гърци и турци не бяха уредени, се наложи да правят поклони пред чуждите правителства с безплатни концерти и подаръци за политиците.
Слави Трифонов стана популярен на Балканите, но зад гърба му се носеха невероятни компромати за политическата му неграмотност и неуважение към България и българите. И този човек, днес иска да стане политик или да е водач на българите, нещо като премиер или "пази боже" неграмотен президент на българите(някой чувал ли е Слави как псува?забавен е, но и е циничен до крайност), който само преди време се опита да циганизира с музикалните си "способности".



А ако някой се пита как изглежда въпросната политическа платформа - ами като всички останали. Основното ѝ качество е тотално неразбиране какво всъщност представлява държавата и държавността, като това „качество” е съпроводено от самомнение за непогрешимост, гарнирано с доста лош вкус. Разбира се, между ГЕРБ, ДПС, БСП, РБ, ПФ, Бареков и „Шоуто на Слави“ има една основна разлика - политическият проект в зародиш разполага с неограничено ефирно време да си къса снимки и да се самоинтервюира.



Неизвестно е само кой му позволява (а защо не и насърчава) да го изгражда на база ефирно време. За Бареков беше ясно....наскоро Делян ПЕЕВСКИ купи БТВ и още няколко тВ медии.....и някои уж фалирали Молове, супер-маркети и хотелчета в Равда и Сл.бряг.



Боже! Пази България от политици - неграмотници - чалгаджии! 



Гласувай:
16


Вълнообразно


1. milady - ..... те не знаят ,какво вършат...
12.06.2016 18:25
Боже! Пази България от политици - неграмотници - чалгаджии!

поздрави за достойната позиция, тони!
Юлия
цитирай
2. bojil - Това са хора, забогатели от черв...
18.06.2016 13:39
Това са хора,забогатели от червените куфарчета и работещи скрито или явно за старата им скапана система.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6198652
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29481
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930