Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2020 01:32 - АКО РУСИЯ НИ ОБИЧАШЕ, НЯМАШЕ ДА ПРАВИ БЪЛГАРИТЕ НА ТЮРКИ, ТАТАРИ И "МАКЕДОНЦИ"
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 3565 Коментари: 17 Гласове:
17

Последна промяна: 14.10.2020 07:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        АКО РУСИЯ НИ ОБИЧАШЕ, НЯМАШЕ ДА ПРАВИ БЪЛГАРИТЕ НА ТЮРКИ, ТАТАРИ И "МАКЕДОНЦИ"

   Русия не обича Българите (тя кого ли пък обича??!),но глупонаивни русофилчета постоянно търчат да я оправдават,че тя не ни обичала заради нашата "нелоялност" и "неразбраност". Те естествено ни лъжат: по времето на комунизма-клептоманизма,когато страната ни бе в лапите на най-продажната русофилска сган тя претърпя най-тежките удари,които Русия някога ни е нанасяла! Затова истината по принцип е друга: Русия мрази всеки,който пречи на нейните опити да завладее онова,което е набелязала за завладяване. По тази основна причина тя мрази и американците- те са свободолюбиви хора,които не търпят измамници да се гаврят с тях безнаказано. На Русия определено й се иска да завладее поне тройно повече земи от онези които е завладяла до момента,но на тези нейни намерения най-много пречи именно Америка!

  Как Българите пречат на Русия дори тогава,когато са в ръцете й? Много просто- самия факт,че ни има не й позволява да завладее Проливите безпроблемно а както и да оправдава своите действия тук Европа винаги ще знае,че на Балканите живее друг народ различен от съвецкия и туркославянския,който не обича да се подчинява на мародери и варвари,нито да пълзи пред крадци и присвоители! Затова Русия ни "ебаваше" най-много именно тогава,когато ни бе окупирала понеже знае че изпусне ли сгодния момент,после друг може и да няма!

  Прости доказателства сочат,че Русия не ни обича- колко и да превиват гръб пред нея русофилите,колко ще да пълзят и да й се подмазват тя винаги ще ни ебава,понеже самото ни присъствие край Проливите пречи на нейните планове да излезе на Средиземноморските брегове,а после да почне да ги завладява! Истината е сурова но отрезвяваща- ако Русия ни обичаше,нямаше да прави Българите на тюрки, татари и "македонци" поне тогава,когато сме поставени в числото на нейните съюзници! Историческия опит обаче показа,че точно тогава тя е в стихията си и ни громи тъй силно,както никога във война срещу нея не ни е громила! Ние станахме от Българи на "тюрки" точно тогава,когато Русия дойде да ни освобождава от турците а после станахме "татари" и "македонци" в момента,в който Сталинските орди ни превзеха и продажни русофили обявиха,че ордите са наши "братя"!
                        image

  Ако Русия ни мрази,защо тогава дойде да ни освобождава- би попитал неверникът русофилистик? Ами точно затова бре ручофиле- ако не бе дошла тук под претекст че ще ни "освобождава",как щеше да се добере до нас и да даде израз на своята омраза? Нямаше как разбира се- ако у нас през 19-ти век не бе дошла руска армия,тя нямаше как да раздаде земите ни на сърби и "румънци",понеже Европа бе планувала да ни освободи "анблок",без да ни превръща в турци и маймуни,нито в "македонци" и "румънци"! Руската армия обаче дойде и от това последваха няколко негативни за страната ни неща:

1. Големи късове Българска земя бяха раздадени на сърби и "румънци",а Българщината в тях бе почти изкоренена.
2. Гръцката държава стана съсед на нашите етнически територии,за да има удобен плацдарм да ги нападне и превземе.
3. Българите от елитен европейски народ бяха превърнати в "тюрки" т.е. турци.
4. В резултат на руско-турската война Българското население в нашите етнически територии намаля с най-малко 200 000 души,което за онова време се равняваше на една шеснайста част (6,3%) от цялото население на тогавашната Българска държава!

  Следващото стъпване на руска армия у нас (1944 г.) донесе още по-тежки злощастия и негативни за страната ни неща:

1. Големи късове Българска земя бяха върнати под де-Българгаризаторското иго на сърби и на гърци.
2. 1,2 млн. Българи (20% от цялото население на днешната Българска държава) бяха превърнати в "македонци"!
3. Онези Българи,които не бяха потурчени от фалшификаторския устрем на руската псевдонаука бяха обявени за цигани,монголи и татари.
4. Българската раждаемост бе постепенно ликвидирана.
5. Българите бяха поставени под такива жалки условия на живот че да побягнат от страната си веднага,щом видят отворени граници! Така след 1990 г. страната ни бе напусната от около 3 млн. души (50% от цялото население на днешната Българска държава)!
   
  Ето един бегъл пример: анти-Българска македонистка книга на гимназиалния учител Кръстьо (Кръсте) Мисирков,написана в 1903 г. е финансирана от Русия и веднага изкупена от сърбите което означава,че Русия и Сърбия системно играят в тандем срещу нас:

image

  Въпреки своите младежки залитания обаче Мисирков в зрелите си години системно се декларирал като Българин:

                                                  image

 Накрая той избрал да работи за Българската кауза,понеже кръвта вода не става и още не са измислени такива пари,които да превръщат тигъра в маймуна а Българина- в негър:

      image

  Такава е реалността за скромния гимназиален учител Мисирков,но ето как я представят днес в Русия:
      image

  Русия лъже своето население за Македония и Охрид:
      image    

  Ето с какви хора ни сближават руския посланик и русофилските кучки около него,за да отблъснат истинските ни братя край Вардар:

image

  Още не съм чул Русия да е направила среща на Дунавски и Вардарски Българи или на Дунавски с Поморавски,но непрекъснато настоява да се срещаме с някакви евразийски мелези от Башкирия и Татарстан и ни ги довежда всяка година,без да сме я молили за това:
      image

  Тези срещи явно се правят специално заради македонистите,понеже Българите по правило научават за тях със закъснение и получават информация за всички подобни руски изцепки най-често от самите македонисти. Това означава,че борбата за свободна "Македония" (Вардарска България) не може да се води,без да бъде разобличена тъмната роля на Русия в насилствената македонизация на Западните Българи,която се равнява на средновековно потурчване! Ето пример как някаква обслужваща Кремълските татари руско-турска мюфтия се прави на по-голям специалист по история от древни очевидци като Ал Масуди, Йоан Зонара, Зигеберт и Йоан Малала. Тя явно го прави,за да угоди на руснаците и турците- не за да каже истината на хората а добрите християни знаят,че една мюфтия е толкова близко до истината,колкото дяволът- до Евангелието!
      image

  Историята сочи че Русия е създадена,за да носи нещастия на Българите. Затова  първото стъпване на руска армия в наша земя през 10-ти век не било по-добро от последното: в резултат на него България е разгромена от нейните врагове а накрая- ликвидирана като държава! Етническите територии на България и населението й тогава са намалели с над 60%! ... Помнете тия уроци на историята,тъпеещи злобни русофилчета и не забравяйте че обслужвате най-жестоките Български врагове,а народът още не е възмездил вашите престъпления!



Гласувай:
22


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, Божиле!
13.10.2020 08:20
Изтървана работа!
Руснаците дължат на нас нсичко-държавност, писменост, религия....
Плюс това са объркани
Ние сме първа национална държава в Европа Докато големите са имали стремеж да наследят Рим, не да правят национална държава, като нас! и след това- съм национална държава И затова всички са след нас Каква е Франкската империя например- Френска, немска, италианска или австлрийскоа? не, Римска е! Или ИРИ-арменска, гръцка, тракийкса/ Българска/ или римска Римска, разбира се!
Руснаците са тръгнали от национална държава и след това- претенции за Рим
Да, ама ние им пречим!? Велики, ама получили всичко от нас? Затова, удобно за тях е, да сме обезличени! Кой,те ли? Българите? Я ги виж ,какви никаквивци са, - така биха реагирали! И ние имаме вина, че сме се докарали до това положение, да ни съжаляват! И да търсим милостиня
Нямаме армия, перчим се, нямаме млади хора, какви перспективи имаме ? Нямаме промишленост, селско стопанство, що за държава сме? Делим мегдан с държави като Габон?
И някои тук разправят ,колко добре си живуркали Българите?
Да, робите в Рим също си живуркали добре- храна, подслон, за всичко се грижел доминът! И ако е доволен- давал им свобода! Завалиите- да не са луди?
Отплеснах се
Точно си описал поведението на Русия!
Но и ние имаме грешки и вина !И вина пред себе си!
Че една авторитетна, важна държава, до преди само сто години, сме направили за посмешище!

Хубав ден , приятелю!
цитирай
2. 1997 - Любовта не е критерий за истина, по- скоро обратното
13.10.2020 09:13
Не съм съгласен, че любовта се определя по това как променяш истината "АКО РУСИЯ НИ ОБИЧАШЕ, НЯМАШЕ ДА ПРАВИ БЪЛГАРИТЕ НА ТЮРКИ, ТАТАРИ И "МАКЕДОНЦИ". Англичани и американци потвърждават същото- The Bulgars (also Bulghars, Bulgari, Bolgars, Bolghars, Bolgari,[1] Proto-Bulgarians[2]) were Turkic semi-nomadic warrior tribes that flourished in the Pontic–Caspian steppe and the Volga region during the 7th century. вж. https://en.wikipedia/wiki/Bulgars
Единствените народи, които освен нас, се смятат за българи са тюркски. Какво мислите по това?
цитирай
3. bojil - Изтървана работа! Руснаците ...
13.10.2020 09:44
leonleonovpom2 написа:
Изтървана работа!
Руснаците дължат на нас нсичко-държавност, писменост, религия....
Плюс това са объркани
Ние сме първа национална държава в Европа Докато големите са имали стремеж да наследят Рим, не да правят национална държава, като нас! и след това- съм национална държава И затова всички са след нас Каква е Франкската империя например- Френска, немска, италианска или австлрийскоа? не, Римска е! Или ИРИ-арменска, гръцка, тракийкса/ Българска/ или римска Римска, разбира се!
Руснаците са тръгнали от национална държава и след това- претенции за Рим
Да, ама ние им пречим!? Велики, ама получили всичко от нас? Затова, удобно за тях е, да сме обезличени! Кой,те ли? Българите? Я ги виж ,какви никаквивци са, - така биха реагирали! И ние имаме вина, че сме се докарали до това положение, да ни съжаляват! И да търсим милостиня
Нямаме армия, перчим се, нямаме млади хора, какви перспективи имаме ? Нямаме промишленост, селско стопанство, що за държава сме? Делим мегдан с държави като Габон?
И някои тук разправят ,колко добре си живуркали Българите?
Да, робите в Рим също си живуркали добре- храна, подслон, за всичко се грижел доминът! И ако е доволен- давал им свобода! Завалиите- да не са луди?
Отплеснах се
Точно си описал поведението на Русия!
Но и ние имаме грешки и вина !И вина пред себе си!
Че една авторитетна, важна държава, до преди само сто години, сме направили за посмешище!

Хубав ден , приятелю!

Хубав ден и на теб Иване- имаш право,че носим такава вина но ние сме били предизвикани и мнозина наши ламтели за отмъщение- това е причината несъмнено! Тя ни е докарана от имперските ламтежи на тези парвенюта- не от нашата глупост или разум,така че вината отново е в тях!
цитирай
4. bojil - Не съм съгласен, че ...
13.10.2020 09:54
1997 написа:
Не съм съгласен, че любовта се определя по това как променяш истината "АКО РУСИЯ НИ ОБИЧАШЕ, НЯМАШЕ ДА ПРАВИ БЪЛГАРИТЕ НА ТЮРКИ, ТАТАРИ И "МАКЕДОНЦИ". Англичани и американци потвърждават същото- The Bulgars (also Bulghars, Bulgari, Bolgars, Bolghars, Bolgari,[1] Proto-Bulgarians[2]) were Turkic semi-nomadic warrior tribes that flourished in the Pontic–Caspian steppe and the Volga region during the 7th century. вж. https://en/wiki/Bulgars
Единствените народи, които освен нас, се смятат за българи са тюркски. Какво мислите по това?

Те не се мислят- Русия зорлем им го вменява а Западът само преписва глупостите,с които червени фалшификатори подменят нашата истинска история! Да не би да мислиш,че някой западняк ще тръгне да проучва нашето минало наместо нас,освен ако не му платим? Няма да го направи разбира се а с това фалшиво минало,което ни набутват руските псевдоисторици никой няма и да се трогне за нас- ние да не сме гърци или евреи? От силите в чужбина само Русия пръска пари,за да подменя истинското ни минало с фалшиво и никоя друга велика сила не би си развързала кесията,за да опровергава нейните лъжи по наш адрес освен ако не ги изпита на своя си гръб,което е твърде съмнително!
цитирай
5. ok3223 - ГАДИНА,СИ ГАДИНААА...
13.10.2020 10:42
И ... КУУПЕНА ПОДЛОГА, ГОТОВА ДА ПРОДАДЕ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ... ЗА КОЕТО БИ НАМЕРИЛА КУПУВАЧИ. ...МММ ТИ БЕЗРОДНИКО.ОБИЧА НЕ ОБИЧА.ОТКЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ ОБИЧА ТЕБ И МЕН...ИНТЕРЕСИТЕ НА НАШАТА И ТЯХНАТА ДЪРЖАВА СА СЪВПАДНАЛИ.
И НА ПЪТ ЗА БОСФОРА СА НИ ОСВОБОДИЛИ ОТ 5 ВЕК. ТУРСКО РОБСТВО.СЛЕД ТОВА СА НИ И ПОМОГНАЛИ ДА СЕ СТАБЛИЗИРАМЕ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА.
ФРЕНЦИ,НЕМЦИ,АНГЛИЧАНИ...ЦЯЛА ЕВРОПА, ВСИЧКИ СА ПОМАГАЛИ НА ТУРЦИТЕ ...ДА ПОБЕДЯТ РУСНАЦИТЕ. ОТ ТЯХНАТА ПОБЕДА НАД ТУРЦИТЕ СМЕ СПЕЧЕЛИИ НАЙ-МНОГО НИЕ. ЗАТОВА ЩЕ СМЕ ВЕЧНО БЛАГОДАРНИ НА РУСИЯ.
КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА
ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА.
ТЯ Е НАШАТА ОПОРА,
ТЯ Е НАШТА ВИСОТА.
НЕ МИ СЕ ВЯРВА, ДА СЕ ИМАШ ЗА ПО УМЕН ОТ ИВ.ВАЗОВ.
АКО НЕ Е БИЛА РУСИЯ, ТУРЦИТЕ СА ЩЕЛИ ДА НИ ПОРОБЯТ ОТНОВО И ОТНОВО.
цитирай
6. batogo - !!!:))) Много Истини си казал, Божо, което ти прави чест!
13.10.2020 12:44
Дори в момента продажната русофилска, олигархична сган, която се чувства застрашена в рубладжийските си интереси от приобщаването ни към Обединена Европа, към защитния блок НАТО и отдалечаването ни от мечешката прегръдката на Путландия/Русия/, прави пореден опит, под диктовката на Москва, да свали с метеж законно избраното от осъзнаващите Истината българи правителство и да приложи у нас путинския модел на олигархична диктатура, като ни откъсне от Европейската общност и НАТО, за да ни превърне пак, както по комунистическо, в руска губерния и да се разпорежда с нас, българите, като с крепостни!!!
Естествено това вече няма как да стане, но те опитват и ще продължават да опитват отново да подлъжат простолюдието и наивниците, които никак не са малко, за да постигнат мизерните си цели.
Бог да пази България от чалгаджиите, опростачените и от продажните рубладжии, а с останалото, като кадърен и мъдър народ ще имаме сили да се справим, като продължим да следваме избрания от нас добър за Родината ни път на развитие и просперитет!
цитирай
7. morskipesni - Ако Хамерика ви обичаше, така както на вас ви се иска,
13.10.2020 13:55
щяхте да сте всички барем по веднъж бременни. Ама Хамериката чука по другата (задната) врата/ или направо зад врата.
цитирай
8. 1997 - Англичани и американци не мислели?! Ха- ха
14.10.2020 06:04
bojil написа:

Те не се мислят- Русия зорлем им го вменява а Западът само преписва глупостите,с които червени фалшификатори подменят нашата истинска история! Да не би да мислиш,че някой западняк ще тръгне да проучва нашето минало наместо нас,освен ако не му платим? Няма да го направи разбира се а с това фалшиво минало,което ни набутват руските псевдоисторици никой няма и да се трогне за нас- ние да не сме гърци или евреи? От силите в чужбина само Русия пръска пари,за да подменя истинското ни минало с фалшиво и никоя друга велика сила не би си развързала кесията,за да опровергава нейните лъжи по наш адрес освен ако не ги изпита на своя си гръб,което е твърде съмнително!

За тях сме стратегически и тактически важни във войната срещу Русия. Те целят да ни откъснат от славянството и пишат каквото имат интерес. Имат достатъчно основание и учени да проучват историята ни. Сляпото доверие към Запада и враждата с Русия ни прави вечни жертви
цитирай
9. bojil - щяхте да сте всички ...
14.10.2020 07:57
morskipesni написа:
щяхте да сте всички барем по веднъж бременни. Ама Хамериката чука по другата (задната) врата/ или направо зад врата.

А ти като обичаш Русия колко бременности имаш вече,или задния двор те е спасил?
цитирай
10. bojil - И. . . КУУПЕНА ...
14.10.2020 08:02
ok3223 написа:
И ... КУУПЕНА ПОДЛОГА, ГОТОВА ДА ПРОДАДЕ ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ... ЗА КОЕТО БИ НАМЕРИЛА КУПУВАЧИ. ...МММ ТИ БЕЗРОДНИКО.ОБИЧА НЕ ОБИЧА.ОТКЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ ОБИЧА ТЕБ И МЕН...ИНТЕРЕСИТЕ НА НАШАТА И ТЯХНАТА ДЪРЖАВА СА СЪВПАДНАЛИ.
И НА ПЪТ ЗА БОСФОРА СА НИ ОСВОБОДИЛИ ОТ 5 ВЕК. ТУРСКО РОБСТВО.СЛЕД ТОВА СА НИ И ПОМОГНАЛИ ДА СЕ СТАБЛИЗИРАМЕ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА.
ФРЕНЦИ,НЕМЦИ,АНГЛИЧАНИ...ЦЯЛА ЕВРОПА, ВСИЧКИ СА ПОМАГАЛИ НА ТУРЦИТЕ ...ДА ПОБЕДЯТ РУСНАЦИТЕ. ОТ ТЯХНАТА ПОБЕДА НАД ТУРЦИТЕ СМЕ СПЕЧЕЛИИ НАЙ-МНОГО НИЕ. ЗАТОВА ЩЕ СМЕ ВЕЧНО БЛАГОДАРНИ НА РУСИЯ.
КАТ РУСИЯ НЯМА ВТОРА
ТЪЙ МОГЪЩА НА СВЕТА.
ТЯ Е НАШАТА ОПОРА,
ТЯ Е НАШТА ВИСОТА.
НЕ МИ СЕ ВЯРВА, ДА СЕ ИМАШ ЗА ПО УМЕН ОТ ИВ.ВАЗОВ.
АКО НЕ Е БИЛА РУСИЯ, ТУРЦИТЕ СА ЩЕЛИ ДА НИ ПОРОБЯТ ОТНОВО И ОТНОВО.

И на мен не ми се вярва същото,понеже Вазов в зрелите си години е казал на руснаците (преразказвам неговия стих): "желали бихме пак да ви прегърнем,но какво търсите вие в нашата земя и искате да слагате окови на току-що освободения от тях народ,като помагате на неговия поробител ???"
цитирай
11. bojil - Те не се мислят- Русия зорлем им го ...
14.10.2020 08:07
1997 написа:
bojil написа:

Те не се мислят- Русия зорлем им го вменява а Западът само преписва глупостите,с които червени фалшификатори подменят нашата истинска история! Да не би да мислиш,че някой западняк ще тръгне да проучва нашето минало наместо нас,освен ако не му платим? Няма да го направи разбира се а с това фалшиво минало,което ни набутват руските псевдоисторици никой няма и да се трогне за нас- ние да не сме гърци или евреи? От силите в чужбина само Русия пръска пари,за да подменя истинското ни минало с фалшиво и никоя друга велика сила не би си развързала кесията,за да опровергава нейните лъжи по наш адрес освен ако не ги изпита на своя си гръб,което е твърде съмнително!

За тях сме стратегически и тактически важни във войната срещу Русия. Те целят да ни откъснат от славянството и пишат каквото имат интерес. Имат достатъчно основание и учени да проучват историята ни. Сляпото доверие към Запада и враждата с Русия ни прави вечни жертви

Прав си,че не трябва да сме вечни жертви но приятелството с Русия минава през надупването пред нея: аа мерси от такова "приятелство" на гол г.з ? Защо тя не ни се одупи поне веднъж и не ни даде (наше собствено,а не нейно като онова в ракетните бази!) ядрено оръжие- нали сме й братя ??!!
цитирай
12. bojil - Дори в момента ...
14.10.2020 16:38
batogo написа:
Дори в момента продажната русофилска, олигархична сган, която се чувства застрашена в рубладжийските си интереси от приобщаването ни към Обединена Европа, към защитния блок НАТО и отдалечаването ни от мечешката прегръдката на Путландия/Русия/, прави пореден опит, под диктовката на Москва, да свали с метеж законно избраното от осъзнаващите Истината българи правителство и да приложи у нас путинския модел на олигархична диктатура, като ни откъсне от Европейската общност и НАТО, за да ни превърне пак, както по комунистическо, в руска губерния и да се разпорежда с нас, българите, като с крепостни!!!
Естествено това вече няма как да стане, но те опитват и ще продължават да опитват отново да подлъжат простолюдието и наивниците, които никак не са малко, за да постигнат мизерните си цели.
Бог да пази България от чалгаджиите, опростачените и от продажните рубладжии, а с останалото, като кадърен и мъдър народ ще имаме сили да се справим, като продължим да следваме избрания от нас добър за Родината ни път на развитие и просперитет!

Прав си приятелю- опитите да свалят правителството на народа ще продължават,докато не бъде разбита паравоенната им хунта а нейните водачи- вкарани в затвора до живот!
цитирай
13. milady - мисля, пак да го повторя с две думи
17.10.2020 18:46
не се потапяйте в безкрайните тресавища на историята и политиката/респективно
единственото решаващо условие за световната геополитика включително и на Балканите последните 500 год.
играе финансовата робия към банките на големият клан от Франкфурт на Майн,Червената табела.
ТЕ са тези господари и сценаристи. на Френската революция на ,ВОктомврийска революция
на Първата световна война, на Втората световна война
на т. н. студена война,и на така нареченото ”,падане на Желязната завеса”
И в крайна сметка,това, което наблюдаваме в момента
Червената революция. ще завърши своята победа в Америка, и затова е вербуван последният американски президент Тръмп.в холивудската сапунка ”Бурята”
има ли нужда от други обяснения)
гледайте гората. а не дърветата
поздрави,Божиле,много добър постинг!
Юлия
цитирай
14. radostinalassa - Цар Борис умря, отровен от швабите
17.10.2020 21:26
Той е казалу че ако прати българска войска срещу Русия, тя ще премине на нейна страна заедно с духовата музика. Затова не казвай Русия, а либералите и соросоиди. рова са евреи, друга подраса. Ти си от 15 - те % русофоби у нас, пък се пъчиш редовно, сякаш си от мнозинството. Не говори вместо нас.
цитирай
15. bojil - не се потапяйте в безкрайните тр...
18.10.2020 07:49
milady написа:
не се потапяйте в безкрайните тресавища на историята и политиката/респективно
единственото решаващо условие за световната геополитика включително и на Балканите последните 500 год.
играе финансовата робия към банките на големият клан от Франкфурт на Майн,Червената табела.
ТЕ са тези господари и сценаристи. на Френската революция на ,ВОктомврийска революция
на Първата световна война, на Втората световна война
на т. н. студена война,и на така нареченото ”,падане на Желязната завеса”
И в крайна сметка,това, което наблюдаваме в момента
Червената революция. ще завърши своята победа в Америка, и затова е вербуван последният американски президент Тръмп.в холивудската сапунка ”Бурята”
има ли нужда от други обяснения)
гледайте гората. а не дърветата
поздрави,Божиле,много добър постинг! Юлия

Дори да победи червената контрареволюция в Америка,пак ще бъде по сценарий и в нея ще бъде победен народа- не олигарсите както знаеш.
цитирай
16. bojil - Той е казалу че ако прати българска ...
18.10.2020 07:59
radostinalassa написа:
Той е казалу че ако прати българска войска срещу Русия, тя ще премине на нейна страна заедно с духовата музика. Затова не казвай Русия, а либералите и соросоиди. рова са евреи, друга подраса. Ти си от 15 - те % русофоби у нас, пък се пъчиш редовно, сякаш си от мнозинството. Не говори вместо нас.

Нашата армия нямаше да мине на страната на червените сатрапи- не ги прави на наивници нашите военни! Тя щеше в над 90% от състава си да се бие и ако бе сложена срещу Москва,щеше да я превземе но Борис си измислял фалшиви поводи да не я праща,понеже още в 30-те години бил вербуван за съвецки агент,но не е можел да ползва този факт като оправдание пред Хитлер в присъствието на неговите хора! А Хитлер е можел да отрови Борис само по поръчение на Сталин,но и той не можел да каже това на своите хора а Борис,макар и верен на Сатрапа,вече бил "изпял" своята песен и не му бил нужен повече,понеже Сталин не е можел да му каже защо го сваля от власт след Девети,след като му е бил толкова верен и след като му е обещал да го остави на престола!

Затова поканата към Борис да "прати войски" е била напълно фиктивна- и двамата са знаели че това няма да стане,но са правели театър за успокоение на останалите а съдбата на Борис ясно показва каква е съдбата и на най-верния червен агент,когато вече не е нужен а не може и да бъде разкрит като такъв за да не станат ясни методите,с които го е вербувал Сатрапът-пияндур!

А накрая отново ще повторя онова,което не си разбрала- в България няма русофоби,има Русийофоби и русофилофоби!
цитирай
17. radostinalassa - Трябва да пишеш в " Забавление", казах ли ти ?
18.10.2020 11:53
Статистиката сочи , че 80% от българите харесват русите. Ние сме братя по кръв, религия и език. а по палитрата янки ще стрелят с удоволствие. Никой не иска да храни негрите и метисите.
цитирай
18. bojil - Статистиката сочи, че ...
21.10.2020 22:47
radostinalassa написа:
Статистиката сочи , че 80% от българите харесват русите. Ние сме братя по кръв, религия и език. а по палитрата янки ще стрелят с удоволствие. Никой не иска да храни негрите и метисите.

Това че ги харесват е плод на умишлено изопачена пропаганда- ако почнем да пропагандираме по друг начин,бързо ще сменят настроенията!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1764911
Постинги: 291
Коментари: 5319
Гласове: 64048
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада