Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.04.2021 18:35 - ГОЛЕМИ ГЛУПАЦИ БИЛИ ИТАЛИАНЦИТЕ!
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 2608 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 
   Тия дни в Италия се разрази "шпионски" скандал. Военни на висок пост продавали чувствителна информация на дипломати от руското посолство. Да ама не! Това нещо е толкова вярно, колкото че руските власти били отровили Навални, Скрипал, Литвинов, че свалили малайзиския самолет с 300 холандски младежи над Донбас. Русия отхвърля абсолютно всичките тези обвинения. Ще се спра само на казуса "Навални".Народът в Русия го мрази и е вероятно първият, който е можел да му стори нещо лошо да се е опитал да го отрови. Ако властите искаха да се случи това, щеше да се случи. Това убедително доказва, че те нямат нищо общо с опита му за отравяне.
  А къде грешат италианците:

  Първо, това не е шпионаж, а разведка. Разведчиките чрез нея осъществяват висша форма на доверие, както е казал Леннн в речта си пред основания от него ЧК с комисар Ф.Е.  Дзерджински. Да не можеш да различиш разведка от шпионаж означава пълна безпросветност - ниво, неразрешаващо человеку  да различи гьот от амджик. Путин им оказва доверие чрез разведчиките си, уваженние, те /глупаците!/ надават злоба. По-добре за тях е да кротнат, защото Путин такъв реципрок ще им тресне, та свет че им се увие /увърти/. 
   Аз ги мислех за по-умни тия хора, те котки ядат, жаби, все деликатеси. Трябва да се прояви и разбиране към тези, които са продавали информацията. Това са бедни хора, защото Италия бе ограбена от ЕС и народът иска излизане от него, а с това и отпадане на дълговете на страната към ЕС.  Честните хора с прогресивни възгледи от Реджо де Калабрия и Сицилия като един се надигат срещу ЕС. Израз на това надигане на прогресивните хора е и продажбата на чувствителна информация, за мен - патриотича изява.
    Моето мнение по казуса е, че такова нещо - шпионски скандал - няма, не виждам нищо опасно в деянията на тези воени в случая хора, търсещи допълнителни доходи в света на пазарната икономика. В случая над всичко сияе вниманието и доверието от страна на Путин към Италия. Аз така разбирам нещата. Никога не съм мислел, че италианците са толкова елементарни.
   Други глупаци, от други страни пък викат, "Освободете Навални от трудовоизправителния лагер!"
   Аз пък имам въпрос към тези викачи:
   Ако въдворен на принудително местоживеене от Съда не се подписва всяка вечер в присъствената книга в полицията, че е в населеното място в продълженние на пет месеца, не трябва ли да понесе цялата строгост на закона?
   То, бива-бива, но и бивол за мезе не бива...




Гласувай:
3



1. schumpov - Ние постоянно се питаме оти ручахме ...
02.04.2021 18:46
Ние постоянно се питаме оти ручахме жабетата, но италианците знайт оти ги ручат, на тях им се вслаждат!
цитирай
2. planinitenabulgaria - По-тъпи са от нас в момента,
02.04.2021 23:14
нищо, че половината от културното насведство на Европа е в Италия.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12188369
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18321
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031