Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.10.2016 08:48 - Далавери, далавери ....
Автор: dalida Категория: Регионални   
Прочетен: 1625 Коментари: 3 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                  image



                                                        ДАЛАВЕРИ, ДАЛАВЕРИ

                                    после как няма да има война за депутатско място?

КРАЖБИТЕ НА ЕЛЕКТРОЕНЕРГИЯ ВИНАГИ СТАВАТ - ЧРЕЗ ПОЛИТИКАТА

" ...... ВЕЦ-овете са надписвали енергия с фактури, а никой не ги е проверявал“, заяви Валери Симеонов пред Блиц. Той съобщи, че сред политиците, които са въртели далавери в енергетиката, са Рамадан Аталай от ДПС, има и съдии, замесени в кражбите.....справка - http://www.blitz.bg/news/article/352785

                             Кражби чрез  изнудвания и корупция в съдебната ни система
                       примери за тази им нерегламентирана дейност има по форумите
                                     и по-точно в юридическите форуми

МНЕНИЯ (без редакция)

"..... съдиите са най-големите престъпници в България....." това може да се прочете в юридическите форуми.


Ето и някои мнения от там:


1. юристът: ".....Новия ГПК ги направи богопомазани ! С права да тълкуват закона "по свое усмотрение" ! И за това вместо да уеднаквява ВКС бълва непрекъснато противоречива и взаимно изключваща се съдебна практика.А за решения по Тълкувателни дела се чака с години. "Образцово българско правосъдие".....


2. диването: ".....защото допустимостта по чл.266 от ГПК си е често имагинерно понятие, създадоха се перфектни условия да влизат в сила окончателни порочни решения на въззива,не -подлежащи на контрол пред ВКС.Сега хората се чудят кой е виновен за порочната съдебна практика.А за ограничаването до минимум на касационния контрол на решенията,да не говорим.Как няма да са богопомазани.....


3. юнакът: "..... идеите тръгват от Висшия съдебен съвет, но в законодателната комисия и в парламента се променят много.....


4.Я.Х.:  " ...... има корупция при командированите съдии....Командироването специално в Софийския градски съд не е нормалното командироване. Това означава качване в горен съд, което времево се измерва с лоялността ти към ръководството. Не трябва да задаваш въпроси от типа "защо заместваш". Действа принципът на автоцензурата. Има хора, които въобще не са участвали в конкурс за градски съд, но са командировани там".


5. И.М.: "... сградата на бургаският райнен съд има респект, но съдиите които докладват делата - нямат такъв, защото въпреки неоспоримите доказателства представени по делото на основание кадастрални скици, съдията - докладчик не може да вземе решение, защото не бил сигурен в достоверността на тези факти. Затова избира от патронажа си, вещо лице, което срещу възнаграждение (получено предварително в размер от 300 или 800лв.) доказва правото на регистъра, че този имот има същите граници, както са отразени в регистъра на града.....


6.  М.Т. : " .... "Преживявали реформите" разбираш ли ... Аланкоолу... ние да не би да не ги преживяваме? С"я ми искат да мина кошника през КАТ да ми запишат че го карам на гзз. А го карам на газ не щото ми харесва, а щото нямам пари да го карам на бензин. Чий (член) налага това?
И кат съм ви погнал... някой може ли да ми посочи за последните 20 години съдия, който е уволнен поради "намаление на обема на продукцията"? Как може един съдия изобщо да се озове на борсата за безработни? Вие замислили ли сте се какво означава да се окаже, че няма какво да работите? Да ви уволнят защото няма достатъчно работа? И кой преценява колко качествена е вашата работа или работата на съдиите? Аз ако ос*ра нещо - ще ме уволнят. Някой ще ми посочи ли пример за съдия, който е уволнен щото е одрискал определение или решение, от което зависи човекът дали ще има имот или - не? ..... Докато при другите професии това е ежедневие - виси ви над главата като Дамоклев меч..... Законът "заповяда"  съдиите да не се сменят за нищо на света. Те са незаменими, и никой в държавата не може да ги изхвърли на борсата, заради некачествена работа или заради това че нямат сиво вещество в главите си, не могат да вземат решение по даден проблем  и трябва отговорността за тази им некадърност да вземе някой друг...например: вещи лица или прокурори....



7. " .... съдиите са виновни пред българския гражданин за корупцията, ширеща се между административните институции. Съдиите са виновни за ширещата се несправедливост и престъпност в страната ни. Съдиите са виновни за.....много нещо но, няма закон срещу тях и техните престъпления!




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. leonleonovpom2 - Здравей, Тони!
18.10.2016 10:48
Да, парадокс е!
Съдиите не носят отговорност
А трябва , поне солидарно с държавата- тя ,че ги държи и им плаща, а те за грешката си ,да плащат за загубени дела в Страсбург!
Въпреки ,че и там е мафия и то от класа!
Хубав ден!
цитирай
2. andri - относно ЕнергеПиката, вече и децата знаят че политик без
18.10.2016 19:37
гръб подпрян на правителството, не е политик. Т.е. той трябва да е най-малко бизнесмен, оправил се в бизнеса с връзки и да е безкрупулен, за да краде и да се старае никой да не го съди. А, както знаем депутатите никой не може да им отнеме имунитета,запазена марка на Конституцията ни. Как мислите, ще се отрази на депутатското ниво едно отрязване на числото от 240 депутата на - 120 депутата. Война ще стане на ниво депутати и правителства. Няма значение кой - коя партия е на власт - всички са в кюпа и ядат от една ясла - бившата БКП - сега - БСП.

Относно съдебната ни система - нямам думи!

ВСС награждава магистрати напуснали съдебната система заради престъпления, които са извършили. ВАС ги награждава с бонуси които обичайно възлизат на 30 - 40 хиляди лева, независимо дали са служители или само са служили на системата (послушници - докладчици). СЪДЪТ всъщност е независим, но само на книга. Той е зависим и не прилага върховенството на законите, а ги тълкува - защото в новият ГПК има вратички, позволяващи на некомпетентните съдии да "тълкуват" законите, (като елемент на "теорията на хаоса), а не да ги прилагат.
цитирай
3. golden - Софийски градски съд .....Гала и журналистите....
22.10.2016 07:30
Тв водещата се изцепи в национален ефир, че произнася обидите към Мариянска „най-отговорно”, а за да защити верния си кадър спонсорираната от соросоидни анти-български организации Нова тв. поде серия от репортажи, в които го игра „борец срещу жълтата преса”.

Делото се проточи цели 4 години, в които поведението на Гала беше повече от недостойно и неадекватно. Тв. водещата не само не се яви пред съда, за да докаже думите си „най-отговорно”, ами в продължение на 2 години и половина е укривала имената си по лична карта, за да не я намери съда, научи репортер.

Накрая се оказва, че въпреки развода с бившия си мъж Косьо Будев, си е върнала фамилното му име и повторно станала… Будева. /?/ Съдийката от Софийски районен съд пък Ваня Горанова, за да „услужи” на Гала, я оневинява по всички обвинения, като се прави на „неразбрала”, че обидата е нанесена в пряк ефир, въпреки че й е връчен запис на предаването, както и с фоноскопска експертиза, която междувпрочем съдийката сама е назначила по-рано. В решението, с което оневинява подсъдимата Гала съдия Горанова написала, че обидата била присъствена, а пък Еми Мариянска не била присъствала в студиото?..

Тази пълна лъжа и абсурд карат Софийски градски съд да върне делото обратно на районния съд, с унизително за правосъдната ни система постановление, в което се казва, че по делото са допуснати „драстични нарушения на правото”, а съдийката е сравнена със студент, който за подобно малоумно нарушение би бил скъсан на изпит.
цитирай
4. golden - В България съдебната система е една ПАРОДИЯ
22.10.2016 07:32
това не е съдебна система, която да присъжда справедливи присъди!
Това е пародия на съдебна система!
Това е фарс,който се излага като съд безкрупулен и неадекватен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6197686
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29481
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930