Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
31.01.2021 16:14 - На всеки 7 години човек се променя чрез клетъчно възтановяване
Автор: dalida Категория: Регионални   
Прочетен: 605 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                         Човешкият организъм може да остане млад дълго време

Древните българи, според историята ни са живяли по 200 години, като са се хранили само с естествена храна.


С други думи, ние живеем в постоянен биологичен процес на възстановяване и активността на това възстановяване зависи от околната среда.

Всяка деформация на ДНК кода произвежда промени в организма, което сумарно е и причина за стареенето. Знае се за вероятно енергийно взаимодействие между ултравиолетовите електромагнитни вълни и азотните ДНК нуклеотиди. Това взаимодействие трансформира два съседни нуклеотида в нова химична връзка, която поврежда ДНК-молекулата. Този добре познат механизъм е причината за стареенето на кожата.

Причината за стареенето изобщо обаче е така наречената „естествена фонова радиация“, която срещаме навсякъде по планетата и която (според Филимоненко) се дължи основно (около 90%) на радиоактивния изотоп калий K-40. Той поврежда всички биологични клетки по пътя си.....калий се съдържа както в някои ГМО храни, така и в Хранителните добавки, които фармацефтите предлагат в аптеките.


Имало ли е в миналото ни атомна война, която е променила част от нашето ДНК?


Тук е много важно да се знае един факт от историята. Тази фонова радиация е била създадена при „инцидент“ в миналото.....
Различните радиоактивни елементи се събират във всяко човешко тяло с храната водата и въздуха. Ние сме едни „събирачи“ на изотопи и няма лесен медицински начин да ги премахнем от телата си. Но има нови технологични методи, които да намалят радиоактивността чрез специални полета.

Нашето ДНК е феномен, който пази информацията за около 7 години. По този начин след като сме прекарали заразна болест, имунитета ни запазва кода на вируса, изработва антивирус и по този начин ни предпазва от нови зарази за период от 7 години, след които организма ни се възтановява напълно от предизвиканите външни намеси от вируси, бацили, химически отрови и др.




Гласувай:
4


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Преди години съм срещал в научна литература
02.02.2021 03:06
Преди години съм срещал в научна литература, като за нещо добре известно, че някъде в Африка е намерен угаснал естествен "ядрен реактор", с множество остатъчни продукти от ядрени реакции. Наскоро срещах, пак като нещо добре известно, че в сутерените и първите етажи на сградите има по-голяма концентрачия на особено канцерогенния радиоактивен газ радон. Което означава, че той извира от земяга. А няма как да извира, ако някъде във вътрешните земни сфери не протичат ядрени реакции.
Като работих известно време в урановата мина край село Сеславци софийско се убедих с пипане, че урановата руда, камък тежък като желязо, е гореща, т.е. тече разпад на радиоактивните изотопи с оснобождовоне на енергия.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157046
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031