Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.02.2016 09:20 - 500 години иго ни бяха малко, сега отново турски ВВС ще летят в нашето небе!
Автор: dalida Категория: Технологии   
Прочетен: 2742 Коментари: 13 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                  ЕДНО ГОЛЯМО ЯДЕЦ ЗА БЪЛГАРСКАТА АВИАЦИЯ!



Как се радваха българите, когато на 1 юли 1991 г. Варшавският договор престана да съществува. Тогава те ликуваха, че страната им най-накрая ще стане абсолютно независима и сама ще определя съдбата си.

  Съвсем скоро обаче българските власти сами се лишиха от толкова желаната независимост, и всичко – в името на „светлото бъдеще в НАТО“, където София отдавна е предала правото си на глас на Брюксел”, пише изданието. „Българите, както и много други страни в НАТО и ЕС, нямат голям избор освен послушно да гласуват със „за“ на срещите в Брюксел срещу 4500 евро заплата.

  ГЕРБ управлява с РАЗРЕШЕНИЕТО на ПАРЛАМЕНТА
  Българският парламент разреши на бойни самолети на НАТО да „охраняват“ въздушните граници на страната. Българската опозиция обвини властите, че пренебрегват инстинкта за самосъхранение. Тя посочи, че сега в българското небе ще може да се разпореждат „натовски“ самолети на турските ВВС. Предвид 500-годишното османско иго обикновените българи очевидно са „във възторг“ от своите депутати

  В петък (5 февруари 2016г) българският парламент прие окончателно промените в закона за отбраната, според които охраната на въздушното пространство ще се осъществява съвместно с въоръжени сили на съюзнически държави от НАТО. РЕШЕНИЕТО за съвместното охраняване на въздушните граници на България бе прието във връзка с лошото състояние на българската военна авиация, която има на въоръжение самолети Миг-29. "Достойното управление" на  поредица от социалистическото ни управление години наред и последно - Тройната коалиция (БСП,ДПС и НДСВ), която съсипа българската армия -окончателно, уволни елитния команден състав и забрани окончателно военната служба, като я замени по американски тип - "платена армия", която не достига за охрана на границите, камо ли да охранява държавата и да заеме позиции достойни за една балканска държава.

Какво има днес България - разбита военна система, няма модерна авиация, няма войска, няма ресурси, няма бюджет за армията си.Правителството дава - опозицията (парламента) не дава!

  Летателният ресурс на машините е изчерпан - нуждаят от основен ремонт. .. . пари за това в българската хазна няма. В Брюксел българите - евродепутати продължават да рапортуват: „Всичко е наред, госпожо Меркел. Никога не е било толкова добре“.


Нямаме авиация - губим суверинитета си,заради НАТО и Брюксел.
Преди бяхме 500 години под турско робство, сега ще бъдем още толкова под Европейско и Натовско. Да ни е честито!

България никога повече няма да е онази Велика България,която е била някога!
 



Гласувай:
16


Вълнообразно


1. joysii - Госпожо, според историческите ...
08.02.2016 09:38
Госпожо, според историческите сведения, България никога не е била толкова грандиозно силна и с дълговременна влиятелна позиция в региона.Така че, няма смисъл да се стремим да бъдем нещо такова днес, още повече, когато тънем в мизерия и надеждите за бъдещето са средно красиви.
Не виждам нищо лошо в това да се съобразяваме с натовската политика и действията на НАТО, при положение,че държавата ни е член на НАТО.
Аз лично, нямам нищо против европейското влияние. Тъкмо ще станем малко по европейци и няма да сме такива балкански селяндури.
По повод на натрапващото се напоследък понятие "турско робство" само бих споделила,че никой не ни е крив дето така великата ни България не е успяла да се защити от нападенията на Османлиите.
Разправяте ги тук едни и за армията. Вие явно нямате син. Аз имам. Надявам се и внук да имам. И още-от все сърце се надявам никой да не го прави войник!! Който иска да бъде такъв - има си начин, прекрасен начин-да става професионален военен.
Поздрави.
цитирай
2. planinitenabulgaria - Написаното от Вас по казуса е
08.02.2016 09:51
дусмислено и некомпетнентно.
цитирай
3. dalida - Здравей, Джойси! Знам,че на майката най-скъпо е детето, и да го запази си живо и здраво,
08.02.2016 09:52
знам също и че, в казармата не е леко за новобранците. България, няма задължителна военна служба заради новия ни закон. Но, не съм сигурна че НАТО ще ни защити, ако Турция по погрешка изсипе някоя и друга бомба над София, както се "шегуват" опозицията и фанатиците във Фейсбук. Да пази Бог България!
цитирай
4. dalida - ??
08.02.2016 09:56
planinitenabulgaria написа:
дусмислено и некомпетнентно.

--------------------------
а, какво е компетентно според вас?
цитирай
5. dalida - Знам че, не можем да се отървем от нашите съседи
08.02.2016 10:29
но нека поне ВВС да си е наше, нали и ние сме в НАТО, защо чужда авиация да лети в нашето небе? Дори и съвместно да учавстваме, не е ли по-добре ние да водим другите, а не обратното?
цитирай
6. dalida - И още нещо свързано с авиацията ни.
08.02.2016 10:48
Захари Алексиев е директор на “Гражданска въздухоплавателна администрация”.


Та ето неговото мнение за българските ВВС - 2008 година
- Европейските експерти дойдоха на 8 и 9 април да огледат няколко неща, които бяха останали от предишната голяма проверка. Установиха, че всички забележки са отстранени. Основната забележка беше към системата за управление на качеството в авиокомпаниите, летищата и другите авиационни оператори.
Всеки един оператор трябва да притежава собствена система за контрол, с която да може сам в текущата си работа да определя недостатъците и проблемите и да взима мерки за отстраняването им.....колкото до заплахата ....за авиационната безопасност


Ние сме много, много малка част от авиационния пазар в Европа. Едва ли можем да бъдем икономическа заплаха за когото и да е. По-скоро Европейските държави ни възприемаха като друга заплаха....това във военна категория. А в гражданската, авиацията ни е във втора категория, което означава че - Държави, които са във втора категория според американската класификация за безопасност, сигурност и икономическа рентабилност, не могат да имат директни полети до САЩ.
цитирай
7. mt46 - Поздрав!...
08.02.2016 12:16
Все едно да дадем ключовете на дома си на съседите /които може да са и цигани, турци/, за да ни го пазят! По-добре ли ще го пазят, отколкото самите ние?...
цитирай
8. golden - Ядец, не ядец, Б.Борисов да даде пари за авиация, че сме зян пред съседите.
08.02.2016 13:35
Какво се иска за да спазим план 2015 на НАТО?

бъдещето на българската авиация?
Тя няма алтернатива. Тя просто трябва да има бъдеще и всики сме длъжни да работим за това. В края на краищата, бъдещето на българската авиация е бъдещето на българската национална независимост и суверенитет, а от тази независимост и суверенитет зависят и икономиката, и образованието, и всичко друго.
Крайно време е българската авиация да има стабилен МиГ 29 - добре поддържан, който минимум 5 - 10 години да осигурява покритие на въздушното ни пространство и спешно да имаме нов многоцелеви самолет, който да поеме реални и сериозни задачи
Първото условие да имаме изтребителна авиация е да стабилизираме МиГ -29, за да можем сами да гарантираме нашето въздушно пространство, което ни е задължение по линия на НАТО.
И второто - да изберем наистина един самолет с широк спектър на действие. Защото ще имаме малко самолети - не повече от 20 по "План 2015", така че не можем да разчитаме на количество.
Можем да разчитаме единствено на качество - качество на самолетите и качество на летците. Трябва да избираме най-доброто и да инвестираме в изключително добра система за подготовка на летци.
цитирай
9. leonleonovpom2 - Здравей, Тони
08.02.2016 14:15
Сложили вълка да пази кошарата Знае се предварително какъв ще е резултатът
Преди промяната срещу нас имаше десет пъти по-многобройна армия
Като качество-чонешко я превъзхождахме, но не и да компенсираме разликата в количество
Та по време на учения се задаваха пиперливи въпроси, особено когато минавахме в настъпление и бяхме пред щурм на Истанбул
Тогава високопоставени военни казваха, да сме спокойни
Нападнат ли ни, нашата задача е като на Шипка, да удържим максимум три дни След това на агресора ще се стовари най голямата военна мощ на земята
И ние бяхме спокойни За това държаха и сегашните ни" врагове" - Руснаците?!
цитирай
10. bezistena - Тайното оръжие на Българите в СССР, ...
08.02.2016 20:20
Тайното оръжие на Българите в СССР,което обърна хода на Втората световна война и спаси Русия.И което ще я спаси сега пак.
http://bezistena.blog/history/2015/09/04/tainoto-oryjie-na-bylgarite-v-sssr-koeto-obyrna-hoda-na-vtor.1389139

И такива отявлени нихилисти и анти–българи като joysii,която според конюнктурата и на гей–европейците,и на подпалвачите на целия свят–американците,и на турците,и на евереите,и на руснаците ако дойдат,ще се продадат веднага,нямат место в любородните про–Български патриотични форуми!
Бъди благословена,dalida !
цитирай
11. bojinkata - Поздрави за патриотичния пост! ...
08.02.2016 22:09
Поздрави за патриотичния пост! Надупените към Турция няма да ги коментирам!
цитирай
12. dalida - ОБЗОР - Каракачанов иска 6 месеца казарма,и връщане на военно обучение в училище
09.02.2016 10:51
Според него, има настроения сред обществото да се върне военната служба. "Времето, в което живеем, е рисково, а нямаме закон, който да урежда военното обучение на младите хора", каза съпредседателят на Патриотите. .....

източник - от standartnews
цитирай
13. milady - и ,от мен поздрави за достойната позиция,Тони!
11.02.2016 08:41
надали има разумен човек, който да не усеща накъде духа вятъра...
Това е една ,замислена от 150г. война в центъра на Европа/имам пОст/
а,така наречените европейски ценности,са потъпкани и манипулирани..
жалко ,че със зелена тоалетна хартия,плутокрацията ни излъга с..
ДемоНкрация...Ще плащаме с кръв сега .

колежке радост,образовайте се „кой кой е “,поне е безплатно ...

плутокрация
ж., само ед. 1. Форма на управление, при която властта принадлежи на богатите. 2. Съвкупността от плутократи.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156732
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031