Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.07.2019 07:47 - КИБЕРАТАКАТА НА ФИРМА TADGROUP - ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКИ.
Автор: dalida Категория: Технологии   
Прочетен: 505 Коментари: 3 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


                          




Атаката срещу НАП - политическа поръчка на кръга "Капитал"
Иво Прокопиев, Цветан Василев и олигарсите на Костов.



Данните изтекли от НАП са поръчани от "Биволъ". Ето как сайта разпостранява "своите прословути разследвания"...като използва хакерските рекетьори от фирми като тази, в която работи Кр. Бойков.


Хакерската атака срещу НАП се оказа част от рекетьорската схема на олигарсите в страната, движеща паралелната държава, създадена от ментора на родното задкулисие Иван Костов по подобие на методите на турския проповедник Фетхуллах Гюлен. Зад удара, съчетал в едно кибертероризъм и политическа атака срещу държавните структури в страната, стои кръгът „Капитал“ около подсъдимия бос Иво Прокопиев, подпомогнат от фирмата-работодател на обвиняемия 20-годишен хакер Кристиян Бойков.


Империята на задкулисието - пропаганда и изнудване


Дружеството в което работи хакера, се занимава с рекети, изнудвания и пропаганда...по схемата на олигарсите от кръга "Костов".
Тази фирма, просто е съчетала основната си дейност, която вероятно е киберрекет, с политически интереси...като свързана с криминално проявените Василев и Прокопиев, фирмата рекетьор е насочила своя удар срещу финансовото министерство и агенцията за национални приходис искане на оставки.За това, че атаката срещу НАП всъщност е родена от престъпно взаимодействие между хакери и вече споменатия кръг говорят и данните от отключения служебен лаптоп на хакера, част от които бяха разкрити от съобщението на държавното обвинение. Според откритото дотук Бойков е търсил информация по ЕГН за различни лица, която е била събирана в тематични папки. Една от тези папки носи името "Биволъ".


Рекетът - удряне на фирми и държавни организации, за да бъдат привлечени след това като клиенти. Същият метод на действие има и сайтът на Асен Йорданов, който още преди няколко години бе уличен от кметове, че ги рекетира, за да сключат договор за пиар обслужване с фирмата на половинката му Алберта Алкалай - „Имидж едвъртайзинг“- от този пиар Алберта печели милиони. При отказ от градоначалник да подпише довор с имиджмейкърката, Йорданов веднага вадел бухалката и започвал да черни кмета със статии. Така действаха и мутрите от прехода и правителствата, които ги вкарваха в бизнеса с т.н. субсидии, които вече няма как да получат. Олигарсите огладняха...и започнаха да рекетират високостоящите и главни артерии за милиони лева. Може би парите от "ало измамите" не са им достатъчни.Данните от разследването дотук сочат също, че в лаптопа на Бойков са открити не само всички бази, източени от системата на НАП, но и информация за опити за хакерски атаки срещу сайтове и застрахователните дружества и търговски предприятия.
Криминалната приватизация и гръговете около Иван Костов и родените от престъпната му приватизация олигарси Иво Прокопиев, Цветан Василев, Огнян Донев и Сашо Дончев продължават да минират демокрацията в страната посредством марионетки и скритото правителство на комунистите в сянка.


В декриптирания компютър на Кристиян Бойков е открита цялата база данни, източена от НАП. Общо 106 папки, а не само частичната информация, която бе разпратена до определени медии. Тя е в размер на 57 бази данни. Това стана ясно от съобщението на прокуратурата. Бойков е издирвал информация по ЕГН не само за публични личности, а и за онкоболни – по-конкретно от диспансера в Бургас.... Засега няма яснота защо точно този диспансер, но прави впечатление, че е именно в района, където се вихри с рекетьорските си схеми сайтът „Биволъ....“„Установено е, че на служебния компютър на Бойков са били въвеждани команди за промяна на датата на оригиналните файлове от базата данни на НАП с датата 10.11.1989 г. от манипулираните файлове, изтекли в интернет пространството. При декриптирането е установено и наличие на файлове с бази данни на клиенти на частни търговски дружества“, с цел рекетиране на фирмите,застрахователите, дружества с нестопанска политика, болници, клиники, мед.кабинети и др. Поръчките идват от кръга "Орион", олигарсите на Костов, кръга "Капитал" - Иво Прокопие, кръга Биволъ" - разследващи журналисти от партията майка - БКП, кръга "КТБ" , силни български и чужди банки и търговски он-лаин сайтове - Е -Mag. ......



Гласувай:
1



1. morskipesni - Биволът е виновен , значи?
24.07.2019 09:04
А не кирливата, типично по ГРОБ-арски изцяло идиотска и незащитена електронна платформа? Нищо, другия път Космосът ще им крив...
цитирай
2. staler - Има поръчител, има. . . . ама понеже ...
24.07.2019 09:14
Има поръчител,има ....ама понеже ни е страх дори само мислено да му споменем името,ще нарочим Костов....никакъв Костов не е този поръчител,ами някой който се е ядосал на бате гойко---- например Раул Кастро ,или пък Мадуро.....а може да е канадеца --джъстин Трюдо ,или Джени Суши.......
цитирай
3. oia - А-а, забравихте и още някой---н...
24.07.2019 10:20
А-а, забравихте и още някой---например Путин може да е поръчал хакерската атака. Боже, опази ,ни от всичката паплач с общото име партии.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6157982
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031