Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.09.2008 15:41 - СЕКСЪТ И МЪЖЕТЕ
Автор: dalida Категория: Тя и той   
Прочетен: 524 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.04.2011 00:04


              МЪЖКА СЕКСУАЛНОСТ


От  незапомнени времена мъжката сексуалност се  асоциира със силата и властта.
Първичната мисия на всеки мъжкар е да се пребори със  събратята си за да предаде своята генетична
ценност в бъдещото поколение.  Много мъже ставайки бащи се молят мислом, при положение, че първото им дете е момче, то да бъде почти или точно като баща си. Макар, че малко от тях си го признават  на  публично, все пак си го мислят.
Тези мъже са винаги готови да докажат пред избраната половинка - кой командва парада.
При това, задачата им е  не само да покажат  а,  и да победят освен в леглото  и на  професионална сцена,  да извоюват стратегически  места в бизнеса  и надмощие  над   "по-слабия"   пол.
Така ,  ако  съзнанието му е прекалено  ангажирано  с  амбицията  да се самодоказва, като счупи собствените си сексуални рекорди,  може  да  пренебрегне  собственото си удоволствие и да изгуби
истинската близост със своята избранница. Някои от тези мъже прибягват до самозабрава и  пресилване на  истината, като демонстрират  и парадират с бройката на сексотношенията си с много и различни жени  или  по-големият си "член". Това им поведение не винаги  обаче ги  определя като " добър любовник".  Понякога  членът им изневерява и тогава  идват на помощ  хапчетата. Те им дават увереност, но докога, защото след като станат зависими, положението  ще се измени  и няма връщане назад. 
При семейните двойки  с напредването на годините - брак,  идва един момент когато на мъжът  навъртял 40-те  му изпукват бушоните, а очите му стават на палачинки, когато види нещо разголено по улицата или в офиса.  Тогава идва и извинението, че е много уморен,  че  е скапан от работа  или темподобни глупости от този род  и  за  да се отърве  от  настоятелното  желание на съпругата си,  той  просто се " отчита ", като си казва, че все пак трябва  да свърши тази работа, ако не иска половинката му да му изневери на стари години  и  да  стане  за  смях, пред комшиите.
Чалга културата постави сериозен проблем в отношенията на много семейни и несемейни двойки. При чалга певиците се толерира  голотата,  колкото по-разголена,  толкова повече фенове в залите  и пред екрана.  Чалгаджийките не се интересуват от това,  тях ги интересува печалбата  и  колкото повече хонорари взимат, толкова по-известни стават, нищо че са полуголи на сцената и пеят на плейбек. Някои от тях даже не могат да пеят, ама нали има компютри за тези работи има и специални програми, които могат да пеят и да свирят,  но  това е друга тема  и за друго  място.
Мъжкото самочувствие измерено чрез сексуалността  не е  критерий  за   първенство  в  спорта - секс.
В  същото време,  всяка проява  на слабост,  особенно на "полова слабост"  парализира  съзнанието на мъжете  и те стават разсеяни  и  раздразнителни. Страхът от това да не се "изложи" пред избранницата си, още повече парализира поведението му и увеличава шансовете му за провал.
Какво да се прави в такива случаи, всеки се справя индивидуално. Няма общ критерий, няма и общо лекарство, което да действа еднакво на различните организми,  защото всеки човек си е по природа индивид, различен от останалите.



Тагове:   мъжете,   секс,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6158536
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031