Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.12.2011 09:24 - ГРААЛЪТ - символ на любовта
Автор: dalida Категория: Тя и той   
Прочетен: 11364 Коментари: 16 Гласове:
44

Последна промяна: 09.04.2015 10:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
               

             СВЕТИЯТ ГРААЛ - РЕЛИКВА И СИМВОЛ НА ЛЮБОВТА





СИМВОЛ НА ЛЮБОВТА:  Граалът е продукт на еретичното християнство,Граалът олицетворява спасението и ревитализацията на човека.Това е копнежа на личността към душата и на душата към духа.ГРААЛЪТ е олицетворение на възможността да се размножаваме чрез оловата любов между мъжът и жената, само такава любов ражда отново любов. "Буквите - символи" изписани върху чашата с ликът на Граала са само наалото на това "Откровение" и нито Лука, нито самият Христос са знаели за съществуването на такъв символ. Той е направен много след смъртта на Исус и Лука, той е изографен от художниците, за да запоснае и да напомни на хората свещеното правило: - "обичай - за да бъдеш обичан!"  и " дарявай любов - за да получиш - любов!"
Всеки който пренебрегне тези "правила" ще бъде наказан - това е искал на напише Леонардо и да ни покаже картината за "Тайната вечеря" и "Джакондата" и на двете картини е закодиран знака на любовта.


-" Защо Граалът е толкова страшна тайна - след като ще те дари с безсмъртие и няма да чувстваш лишение от каквото и да е? Ако го има (безсмъртието)как се стига до него?"
- Смята се, че след еврейското въстание в Йерусалим през I в. римските военачалници унищожили всички писания, свързани с Давидовото потекло на семейството на месията Исус. Това унищожение далеч не било пълно и някои свързани с Исус документи били запазени от наследниците му, които пренесли месианското послание от Близкия изток в Европа.  Като например свитъкът "Омега" намерен в Мъртво море. Ватикана знае за него и смята че този оригинал има и две копия преписани от древните монаси от давидовия манастир намиращ се високо в Тибет. Ватикана и по-точно секретарят на архивите във Ватиканската библиотека има сведения, че тези три свитъка се разпостраняват на "черния" пазар за мимиони долари. Масарени - така се нарича този секретар е успял да купи единият - оригиналът за 50 милиона долара и е на път да открие и втория екземпляр.

СВИТЪЦИТЕ ОТ МЪРТВО МОРЕ
В кн. "Свитъците Омега" намерени през ХХ век в Мъртво море се описва цялата история на Ватикана и свръзката й с ЦРУ, КГБ, организацията СИОН, тамплиерите и масоните, Рим и Сицилианската мафия - те всичките са свързани с тези тайни, за които Ватикана няма да се спре пред нищо, за да запази тайната дълбоко законспирирана. Само старите "удобни" на тях художници, писатели и поети "разкриват" това, което Ватикана смята за безопасно.
През миналия век в София много се говореше за "Кръгът Орион" и свръзката му с масонското движение в България. Имаше и "показни" убийства, имаше и следствия, които просто потънаха в дълбоките сейфове на дознанието и там си останаха. Никой не смее да пипне там заради "прокобата" или т.н. "проклятието на масоните".


ГРААЛЪТ  И  ВАТИКАНА
От Юдейските войни през I в. до Американската революция от ХVIII в. и събитията след нея, машинациите били продължени от страна на английското и европейските правителства в сътрудничество с английската и Римокатолическата църква.
Днес в ХХI век, мислителите посветили се на тази трудна задача - да открият "истината"  всъпват във въгленчетата на знанието запознавайки света с малкото истини, които излизат на "бял свят".  Освен това Граалът се изобразявал и като лоза, виеща се през аналите на времето. Плодът на лозата е гроздето, а от него се получава вино.
И другото най-важното е, че граалът  олицетворява свръзките на ДНК клетките. Но, какво толкова страшно има в тези кръвни клетки,освен химични реакции които дават сведения за индивида и най-важното е - продължението на рода. Страшни тайни в ДНК-то няма, според медицината и химията. Тези две науки дават своите плодове  едва в началото на ХХ век.


Преди това е било невъзможно да се размножи знанието,заради някакви догми в католическата религия. Страхът от науката е пращала учени -химици и физици на кладата, обвинявайки ги във вещарство. Така умират Жана д,Арк;Мария Кюри; затова Дарвин е бил принуден да измисли началото на човешкия род и да посочи за прародител маймуната. Та да стресне католическите духовници като ги приравнява с маймуните,но реакцията на свещениците била съвсем друга - те прегърнали тази идея, като изключили себе си, защото се смятали за богоизбрани и синове на бога, те отричали своя произход от маймуната, но приели идеята и причисличи всички други хора към нея.

Така Ватикана се отделя от обществото и създава държава в държавата с отделно управление и отделна "спалня" където  папите живеят в затворено общество на своите избранници. Ватикана сама създава "тайни" и се обвива в "тайнства" за да се отдалечи от общото цяло, нали смятали себе си за богоизбрани или по-точно - богове-наместници на Бога.


Ето какво пише за Ватикана
Ватиканът се намира на територията на Рим и е най-малкият град-държава в света, който е напълно независим от Италия. Името си държавата получава от хълма „Мом Ватиканус“ (лат. Място за гадания правено от еретиците).
Населението на Ватикана е по-малко от хиляда души, а общата територия на държавата е 0,44 кв. км.на тази малка територия живеят най-големите конспиратори разпостранили най-невероятните истории на вековете.    В античността територията на Ватикана е била незаселена, тъй като в Древния Рим това място се е смятало за свещено.


През 326 г., след приемането на християнството, върху предполагаемата гробница на свети Петър е издигната Константиновата базилика и оттогава това място започва да се заселва с избрани хора,заслужили да живеят там.      В съвременния си вид Ватиканът възниква през 1929 г. на базата на сключените с правителството на Мусолини Латерански споразумения.
Градът-държава има нетърговска планова икономика, като източник на приходи са преди всичко пожертвуванията на католиците по цял свят. Всички реликви и църковни ценности са "намерини" след тази дата,но в държавата се намират и много "конфискувани" ценности от войните,Ватикана ги смята за свои владения и е трудно да ги "Изкупиш" независимо, че преди войните сте били собственици на тях.
Реликвите за пред  хората са допълнително "реставрирани" ( застарени) за да им предадат по-древен произход.

ТАМПЛИЕРИТЕ, според папските канони
          Исус е бил чен на - тамплиерите, така пише в  свещената книга.
Рицарите се обединили в орден под името "Бедните рицари на Исус от Соломоновия храм (по други източници "Бедните братя от Ерусалимския храм"). Въпреки това орденът е познат повече под другото си име - рицари тамплиери или храмовници, произхождащо от първоначалната им резиденция в Храма.
         С течение на времето Орденът на тамплиерите се превръща не само в мощна икономическа, но и в политическа структура, оказваща значително влияние над коронованите глави в средновековна Европа. Тамплиерите били добре организирани и бързо се превърнали във водеща сила в международната политика в периода на Кръстоносните походи.
        Скоро били осигурени с няколко извънредни папски були, които им позволявали, наред с другите неща да събират данъци и десятък от земите под техен пряк контрол, което допълнително облекчило тяхното превръщане във важна институция.
        От 1139 г. орденът бил директно подчинен на папата. Постепенно към края на 12 век. тамплиерите разширили задачите на ордена с банкерство. Била въведена система за изпращане на пари и ценности към Йерусалим, както и система за даване на заеми.
Приписват им се способности за добра счетоводна организация и създаване на чеково разплащане, напомнящо днешните банкноти.

СВИТЪЦИТЕ
           Свитъците "Омега" били доста голяма тайна, която по-късно излизайки на пазара поотворила очите на невярващите и затворила очите на вярващите.
Интересното е, че щом свитъците Омега са били намерени, къде са тогава свитъците Алфа? Защото в ДНК освен Алфа има Омега, Гама и т.н. връзки, определящи кръвните роднини на потомствата векове наред.
Колкото и странно и светотатствено да се струва на вярващите, дори Библията не твърди, че Бог, Небесният Отец е създал света – или поне не е бил сам и без помощ.

 Хилядолетия след създаването на “Генезис” юдейските и християнските свещеници се опитват да скрият, че еврейската дума, преведена като Бог в единствено число, всъщност е в множествено – “elohim” също както “херувими” означава повече от един херувим.
Така “елохим” /нататък вероятно умишлено съкращаван до “Ел”, т.е. Бог/ съчетава понятията за мъжко и женско начало, за богове и богини. Познатият ни Яхве не е бил сам в началото на началата, защото дори тази алфа и омега на мъжкото превъзходство е имал съпруга. И не само това. В някои версии тя родила Луцифер, в други пък той бил нейн любовник. Въобще, съпругите явно били проблем на Бога: според еврейските легенди първата съпруга на Адам не била известната Ева, а родената като ханаанска “божествена жена” /”balaat”/ Лилит. И това не бил брак, сключен в рая, защото тя отказала да се подчинява на Яхве, понеже знаела неговото тайно неуловимо име. Впоследствие, недоволната от “инфантилния” си /дори в леглото/ мъж, тя се отдала на “разюздан секс” с демоните като отмъщение за низвергването й. /Л.Пикнет/. Лилит е изхвърлена от Библията, но се появява отново през Средновековието като майка на Дявола.......

ВАТИКАНА и  най-влиятелния кардинал.....
              През 70-те години на ХХ век,заместник държавен секретар на Рим е бил най-влиятелният архиепископ във Ватикана,след смъртта на папа  Павел Шести , венецианския кардинал Лучани, назначава папа Йоан Павел Първи,заедно с него във Ватикана пристига и неговият човек архиепископ Петрони,а за секретар е избран французинът Жан Вийо.
               Тогава е открит оригинала на свитъците Омега и е изкупен за онази огромна сума посочена по-горе. Тогава се "ражда" и "Великата Ватиканска ложа",която вбесява част от кардиналите заради участието на видни католици в масонското движение.
               Тогава започва и "косенето" на ливадите - дръзнали да пишат по тези въпроси в пространството на простолюдието. Така "изгарят" всички високопоставени длъжностни лица в и около Ватикана, за да запази името си неопетнено Висшия съвет на държава в държавата чупи клона, на който се е разпостряла от преди век, за да го поднови тайно през следващите години.
Папата не е бил съвсем наясно с проблема, затова Джовани се налага да му обясни нещата:
              " През последните няколко години ние престъпно сме злоупотребявали с положението си на Папска държава и с имунитета си за разследване от страна на италианските власти, Ватиканската банка е изпращала милиарди лири за мафията и сме забъркани в машинации с фалшиви фактури, изтръгнали от италианския народ още много милиарди. Имаме акции в компании, които произвеждат танкове и боеприпаси и ми казаха, че 10% от  над 10-те хиляди сметки в нашата банка се използват със законна цел. Повечето са черни пари на мафиотските приятелчета на Петрони - вашето аташе...."(стр.51 от кн."Свитъкът омега").
                    Известно време след този разговор папата бе намерен мъртав в стаята си. По-късно папският лекар издал смъртния акт с дата 29 септември 1978 година,в 5:30 сутринта папа Йоан Петър Първи почина от инфаркт на миокарда.
                    Радио Ватикана също направи своя репортаж,като разбирасе всичко бе предварително написано и редактирано преди да се излъчи в ефир. Така човечеството научи за смъртта на папа Йоан Павел Първи.Разследване на смъртта на папата не се направи, прикри се истината и малко след това просто се забрави - остана в миналото.
                     В книгата "В подражание на Христа" се споменава за свитъка Омега,съдържащ истината за смъртта на папата, за положението в близкия изток, за президента Картър, за Рим и Ватикана, за ДНК и др. важни неща. Челите тази книга мислят, че в това старо пророчество "Омега" се споменават и други събития, които предстоят да се случат, но не са убедени, че истината ще излезе на светло и хората ще я разберат правилно.
                   В по-голамата си част книгата "Свитъкът Омега" следва живота на кардиналите, архиепископите и свещениците на служба във Ватикана. Преследва няколко събития по времето на пътешествието на отделни кардинали следвайки пътя на ръкаписите и свитъците. В магазините на Йерусалим се предлагаха стотици статуетки с образа на Исус, и стита вярващите да имаха достатъчно пари, игумените - магазинери щяха да бъдат доволни. Вярващите, те са хората които бяха готови на всичко, за да се доберат до "свещените реликви", да си купят от "свещените облекла", да влязат в "свещените места" за да се докоснат до "духа" на Исус.

                        И така, от какво се страхуват във Ватикана - излиза, че третото е истината за Исус; второто е - ДНК-то и кръвната картина на човека  и първото най-страшното е  произхода на човека и неговото начало.
                      Ако тази истина излезе на бял свят, ще спре любопинството и търсенето на истината за произхода на човека; ще спре търсаческата страст, ще се успокои човека и ще се отпусне. А, отпускането е вредно за здравето.

Източник: "Свитъкът Омега".2000.





Гласувай:
45


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. yotovava - При теб ми е винаги интересно
09.12.2011 09:46
и все научавам неща, които не съм знаела.

Поздрави

Валя
цитирай
2. mt46 - Поздрав за постинга!
09.12.2011 09:46
Библията принизява жената, женското начало, издига мъжкото в култ... Всъщност и мъжкото, и женското са равноправни, равнопоставени, имат еднакво важно значение за Живота, за Вселената... :))
цитирай
3. dalida - При теб...
09.12.2011 10:04
yotovava написа:
и все научавам неща, които не съм знаела.

Поздрави

Валя

-------------------------------
Винаги има нещо, което не знаем. Така не се оставяме на вълните, а търсим и търсим истината, защото отпускането е вредно за нашето здраве.
Приятен ден, Валя!
цитирай
4. dalida - Библията признава....
09.12.2011 10:12
mt46 написа:
Библията принизява жената, женското начало, издига мъжкото в култ... Всъщност и мъжкото, и женското са равноправни, равнопоставени, имат еднакво важно значение за Живота, за Вселената... :))

-----------------------------
Библията е била създавана през годините след като няколкото евангелиета са били сформирани в едно, а повечето били отхвърлени,заради несъгласието на свещениците. Поне това пише в книгата "Свитъците Омега" . Интересно ще бъде да намеря другите книги -"Алфа" и "Бета". До колкото знам, по кн."Свитъците Алфа" Леонардо е нарисувал "Джакондата", като истинското лице на месията просто е стреснало свещениците и са искали от д.Винчи да промени ликът, тогава той решил да им се подиграе и нарисувал себе си с две лица - едното женско, другото мъжко, слял ги в едно и се получило това,което днес виждаме. Разликата в двете половини е едва забележима, но все пак я има.
цитирай
5. marley - Свещеният Граал от Данте Габриел Росети
09.12.2011 10:22
Той рисува Граалът като чаша. В християнството Свещеният Граал е чиния, купа, чаша или друг съд, от който за първи и последен път в живота си пие Иисус Христос по време на Тайната вечеря. Друга версия е, че Йосиф от Ариматея е събрал последните капки кръв, когато го погребвал, и отнесал Граала във Великобритания, където бил пазен.
цитирай
6. marley - "Граалът" от Робърт Дохърти
09.12.2011 10:24
той описва Граалът като НЛО.
цитирай
7. 777 - Граалът никога не е бил "ча...
09.12.2011 11:19
Граалът никога не е бил "чаша", а човек и син Божий. Или по-точно внук на Бог и син на Иисус.
Символът "чаша" илюстрира само пълното съдържание на този Адепт.
цитирай
8. djem - Признанието на епископа стресирал папата.
09.12.2011 12:30
През последните няколко години ние престъпно сме злоупотребявали с положението си на Папска държава и с имунитета си за разследване от страна на италианските власти, Ватиканската банка е изпращала милиарди лири за мафията и сме забъркани в машинации с фалшиви фактури, изтръгнали от италианския народ още много милиарди. Имаме акции в компании, които произвеждат танкове и боеприпаси и ми казаха, че 10% от над 10-те хиляди сметки в нашата банка се използват със законна цел. Повечето са черни пари на мафиотските приятелчета на Петрони - вашето аташе...."(стр.51 от кн."Свитъкът омега").
Известно време след този разговор папата бе намерен мъртав в стаята си. По-късно папският лекар издал смъртния акт с дата 29 септември 1978 година,в 5:30 сутринта папа Йоан Петър Първи почина от инфаркт на миокарда.
Радио Ватикана също направи своя репортаж,като разбира се всичко бе предварително написано и редактирано преди да се излъчи в ефир. Така човечеството научи за смъртта на папа Йоан Павел Първи.Разследване на смъртта на папата не се направи, прикри се истината и малко след това просто се забрави - остана в миналото.
цитирай
9. crawler - Доста интересен материал.
09.12.2011 12:34
Поздрави за което:)
цитирай
10. djem - Защо обаче папата се "гътнал" от страшното признание
09.12.2011 12:34
не е знаел за тези задкулистни действия на Ватикана. Маже би, но невярвам.
Все едно днес Джордж Буш да направи нещо през главата на президента и това да остане скрито. Може би папата слабо се е интересувал от "светските" дела на подчинените си.
цитирай
11. nastrela - ...
09.12.2011 13:38
Много легенди и слухове. Истината вероятно е по средата.
цитирай
12. tutankhamon661 - dalida
09.12.2011 18:02
Като чуя "граал", първо се сещам за "Индиана Джоунс и последният кръстоносен поход".
Но е добре да се прочете и нещо като твоя постинг. Тези история винаги са ми харесвали.
цитирай
13. bven - Много книги, включително и от български автори, правят коментари върху библейските събития,
09.12.2011 21:39
смъртта на папа Йоан Павел Първи и съкровищата на Ватикана . Може би малко остава да научим всичките тайни ... времето е устремено бързо напред.
Поздрави за хубавия материал!
цитирай
14. prespanski - Поредните конспиративни басни.
09.12.2011 23:32
Поредните конспиративни басни.
Много митология има в тези истории за светия граал, за които спомагат спорни автори, които издават книги за гнусна печалба, а лъжите им нямат край. Явно обаче такива неща в днешния свят се харесват.
цитирай
15. анонимен - SILVA
10.12.2011 15:13
MNOGO GADNA INSTITUCIQ E TOVA CARKVATA - DOGMI, KANONI I ZABLUDI, A TE SI JIVEQT JIVOTA...PONE 90% SA TAKA...IMA I SVESTNI, NO MALKO....
цитирай
16. анонимен - И така, от какво се страхуват във ...
09.06.2012 17:45
И така, от какво се страхуват във Ватикана - излиза, че третото е истината за Исус; второто е - ДНК-то и кръвната картина на човека и първото най-страшното е произхода на човека и неговото начало.
Все пак може да се преговаря - особено като носиш огромно великдинско яйце от щастлива кокошка.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156181
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031