Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
28.06.2019 16:48 - НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ
Автор: dalida Категория: Забавление   
Прочетен: 631 Коментари: 1 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

                      





                                             image                                                Кой, колко лъже в пресата?


" ФРОГНЮЗ" - собственост на агент от ДС - Огнян Стефанов пуска в медиите ни първите фалшиви новини през 2001г.


"ТЕЛЕГРАФ МЕДИЯ" собственост на Д.Пеевски странни стремежи към високата и недосегаема власт в България. Може ли да се вярва на човек, който непрекъснато мени своето мнение, според тоягата?


НПО - БГ " Мадофф" разпостранява фейк новини по поръчка и добро заплащане (рекети). Тази медийка е виновна за разпостранението на ЛЪЖАТА, че Гебрев е бил отровен. (веднага след излизането на фейка в блогерската мрежа и кухите сайтове на Бойко Ноев, "новината" изчезна от ефира.


сайта "БИВОЛЬ" - руска фабрика за фейк новини под ръководството на Атанас Чобанов - гл.редактор, Огнян Донев - олигарх придобил доходи от източването на КТБ, Светлана Джамджиева - говорител на Цветан Василев, олигарх с много съдебни дела и недосегаем от Антикорупционната комисия.


Сайта "АФЕРА" - пропагандна платформа за "плювачите" - защитници на олигарсите - милионери в БГ. Това са: Николай Банев, Люба Кулезич, НПО- Боец, Асен Йорданов - бухалката от кликата на "мокри поръчки", Атанас Чобанов - от "Биволь" - авторите от "Икономедия", които обслужват интересите на Цветан Василев.


"МЕДИАПУЛ" - и Иво Прокопиев, истинският собственик на "Капитал", Дневник, (поставил е фалшиви имена на уж-собственици) за да прикрие своите далавери с имоти и капитали, придобити с престъпни деяния, недосегаем за съда и КПКОНПИ.



Относно собствеността на всеки български гражданин (селянин) в Р. България е регламентирано в КОНСТИТУЦИЯТА - "частната собственост на българите е неприкосновенна!".



Дали медиите лансиращи версиите и т.н. атаки срещу олигархическия кръг създаден през 90-те години на миналия век(20 век) у нас, веднага след яките приватезации по времето на Иван Костов и Тройната коалиция, когато седесарката К.Нинова стана милионерка срещу закупеното от нея предприятие само за 100 000 долара,

когато Пеевски стана милионер с закупени от него и фирмите му "Булгартабак", когато Ив. Костов стана милионер, заедно със семейството си, което все още управлява милионите му, когато.....е...те са недосегаеми от съда и никой "няма право" да им отнеме това, което са си откраднали в периода на ПРЕХОД-ът от социализъм към капитализъм - 1990 - 2009....че и още си крадат....

А, показните акции на ГДБОП и прочие са само да замажат лицето престъпленията и да си пишат "актив", че правят нещо срещу корупцията в БГ, защото показно информациите излизат в медиите на ЕС, ООН и НАТО.



Гласувай:
10



1. krumbelosvet - Маса лоши българи ни заблуждават в СВОЙ интерес.
07.04.2020 17:39
Маса лоши българи ни заблуждават в СВОЙ интерес. И САМО ЕДИН от тях е свързан с ЧУЖДА зла сила, Русия разбира се.
И къв им е грехът? КРАДАТ. До там стига "компетентността" на тълпата. До КРАЖБАТА.
Но, НО, Н О, никой не е откраднал толкова, колкото България ЗАГУБИ от това, че заводите й умряха и само половината й земя ражда. За тая ЗАГУБА никой българин не е виновен. НИКОЙ БЪЛГАРИН НЕ Е ВИНОВЕН за тая загуба. ВЪНШНИ СИЛИ, не руски, унищожиха икономиката ни и всичко останало си умира от "естествена" смърт. И самият ДУХ на народа в т.ч.
Дали й плащат на Далида за такива писания?
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6197666
Постинги: 1102
Коментари: 4873
Гласове: 29481
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930