Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.03.2021 06:47 - Млади неопитни хора влизат в политиката.
Автор: dalida Категория: Регионални   
Прочетен: 2549 Коментари: 2 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Високо интелигентни млади хора влизат в политиката и се опростачват
кокала си е кокал, месото си е друго качество

Парламента ще научи тези хора да спорят, да устояват своите идеи или и те като всички преди тях ще паднат в капана на парите, сделките и престъпността наречена корупция.

5 години от живота си, докато са учили в чужбина, тези млади хора със съзнанието си, дали ще устоят на бай-ганьовщината втълпена и неизменна част от мисловната характеристика на предшествениците си, бащи и майки закърмени с мисълта, че "в политиката се печелят милиони", стига да са умни и предприемчиви, да усвоят тези начини за печелене на пари покрай държавните и обществени поръчки, където парите "не миришат", нямат вкус и не заразяват с коронавируси, стига да оперират с ръкавици - меки, удобни и безцветни.


Всеки български "гражданин" дал своя глас за тези млади новопръкнали се политици, знае, че НС е само ЦВЯТ за пред чуждите държави.


Това НС в никакъв случай не защитава интересите на народните маси.
Депутатите в Народното събрание в никакъв случай няма да се жертват в името на народа! Тяхната любима фраза е: "Нямах друг избор"...така ще се оправдават и тогава, когато попаднат в лапите на разследващите.


Етерното тяло носи пространствена информация, затова как ембриона ще се развие в утробата и също така структурни данни за растежа и възстановяването на зрелия организъм. Тази енергийна структура работи заедно с клетъчните генетични механизми(ДНК). Физическото тяло е свързано и зависимо от етерното по отношение на клетъчното управление – физическото тяло не може да бъде поддържано без него. Ако етерното поле е разстроено, скоро се появява физическа болест. Много болести крият своя произход в разстройването на поддържащото етерно поле. Мисълта е само "придатък" към физическото тяло, а съзнанието е "моралът" на физическото тяло на човека. До колко морални ще са бъдещите депутати - политици в НС зависи именно от мисълта, която се развива в сивите мозъчни сиви клетки на физическото тяло. Дали ще бъдат "независими" и ще устояват принципно на "изкушенията" тези млади политици, зависи и от "котилото" от което произхождат.



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. kvg55 - dalida,
04.03.2021 06:59
Ще придобият опит, важното е да са честни.
цитирай
2. krumbelosvet - Нали "колкото по-малко държава, толковапо-добре"?
04.03.2021 19:49
Нали "колкото по-малко държава, толковапо-добре"? Тая песен пееха подскачащите сини митинги. Това е ОСНОВАТА която положиха ЧУЖДИТЕ КУКЛОВОДИ на нашия "преход"... към ПОГРЕБВАНЕ на държава и народ. И делото им върви успешно. РАЗОРЪЖЕНИ сме, а числеността ни се върна на равнището след Първата Световна война...
НЯМА НАЧИН младите да бъдат полезни БЕЗ КАЧЕСТВЕНО ОБУЧЕНИЕ. Кой ще ги обучи на държавно управление? Държавното управление е дейност КОНКРЕТНА. А един младеж с висше образование, т.е. с високо самочувствие и ОБЩИ, неконкретни знания, е по-вреден от съзнателен престъпник.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6145482
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29435
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031